Tuinonderhoud Zwartsluis

Tuinonderhoud Zwartsluis? Houd uw tuin mooi

U bent op zoek naar praktische hulp bij uw tuinonderhoud in Zwartsluis en omgeving? Misschien heeft u geen tijd voor tuinonderhoud. Want uw werk, gezin en sociale verplichtingen vragen al tijd genoeg. Misschien vindt u werken in de tuin helemaal niets. U houdt helemaal niet van snoeien. En grasmaaien vindt u ook vreselijk. En daarom zoekt u iemand die dat voor u doet. Of uw heeft rugklachten en daarom is het werken in de tuin te zwaar. En anders zou het kunnen dat u op leeftijd gekomen bent dat het tuinonderhoud zelf niet meer gaat.

Wat uw onderhoudsreden ook is. Of u nu elke week elke maand of soms ineens hulp zoekt bij het onderhouden van uw tuin: de jongens van Outlook staan al op de uitkijk. Geen tuin kan zonder onderhoud. Uw tuin snoeit zichzelf niet. Het gras wordt niet vanzelf kort.

Hoe vaak en wanneer mogen we langskomen? We maken graag een tuinonderhoudsplan op maat. Naar uw persoonlijke wensen. En waar kan dat beter dan in uw eigen tuin (en als het regent onder uw veranda)? Wilt u ons op vaste basis langs zien komen of op oproep? Wilt u dat we een aantal taken zoals het snoeien uitvoeren of wilt u dat we al het tuinonderhoud doen?

Bent u op zoek naar een onderhoudscontract voor uw tuin in Zwartsluis? Maar wilt u weten wat dat gaat kosten? Dat weet u pas nadat u een persoonlijke offerte heeft aangevraagd. Want we bieden verschillende soorten en maten contracten.

Neem contact met ons op

Outlook Groenprojecten Hovenier

Hoe kan ik mijn tuin laten onderhouden door Outlook Groenprojecten?

Hoe gaan wij uw tuin in Zwartsluis onderhouden? Dat hangt van u af.

Want u bent uniek. En daardoor is uw tuin uniek. En zo is ook uw situatie uniek. Want wilt u uw hele tuin (altijd) door ons laten onderhouden of wilt u zelf nog wat doen?

Daarom bieden wij net als alle hoveniersbedrijven tuinonderhoud op maat aan. Wij hebben geprobeerd alle unieke tuinsituaties samen te vatten in zes abonnementen. Zes abonnementen met elk hun eigen groene kenmerken.

U beslist hoe wij ervoor zorgen dat wij samen met u uw droomtuin onderhouden. Met het abonnement dat bij u past:

Het Outlook Flex-pakket

Wij onderhouden niet op vaste momenten uw tuin, maar wanneer het nodig is. Bijvoorbeeld wanneer u even druk bent op het werk of wanneer u op vakantie gaat. U betaalt slechts voor elk uur dat wij in uw tuin werken. Dit is een uurtarief dat wij van tevoren samen afspreken.

Hoe werkt dat dan? Heel eenvoudig. U neemt contact met ons. U vertelt ons wat er in uw tuin gedaan moet worden. En dat doen wij ook. Binnen vijf tot tien werkdagen komen wij langs in Zwartsluis.

Het Outlook Basic-pakket

Wilt u wel uw tuin blijven onderhouden? Door zelf het onkruid te wieden, door zelf het gras te maaien en door zelf uw buxusbollen te snoeien?

Maar zoekt u hulp bij de ingewikkeldere onderhoudsklussen, zoals het snoeien van uw bomen? Dan komen wij in het najaar en in het voorjaar bij u langs om uw tuin in Zwartsluis te verzorgen.

Hoe werkt dit dan? Wij brengen u op tijd op de hoogte wanneer wij langskomen (zodat u eventueel extra onderhoudsklussen aan ons kunt doorgeven). U betaalt een vaste prijs die we dankzij een offerte samen zijn overeengekomen.

Het Outlook Basic+-pakket

Het Basic+-pakket is hetzelfde als het Basic-pakket. Alleen komen we dan elk seizoen (vier keer per jaar in plaats van twee keer per jaar) bij u langs om de ingewikkelde onderhoudsklussen in uw tuin uit te voeren.

Het Outlook Control-pakket

Wilt u dat wij u vaker helpen om uw droomtuin in perfecte staat te houden? Met het Outlook Control-pakket komen wij elke maand bij u in Zwartsluis langs. Dat is echt tuinonderhoud op maat. Omdat wij elke maand langskomen, houdt u eenvoudig en optimaal controle over uw tuin. Wanneer er bijvoorbeeld een boom doodgaat, kunnen we er snel iets aan doen. U hoeft slechts de kleine tuinklusjes te doen. Wanneer u bijvoorbeeld een gazon hebt, hoeft u het gras alleen te maaien en water te geven. En u moet bijvoorbeeld nog wel de stoep zelf blijven vegen. Wanneer u kiest voor dit pakket, betaalt u per kwartaal voor elke maand een vast bedrag.

Het Outlook Control+-pakket

Het Outlook Basic+-pakket is hetzelfde als het Control-pakket. Alleen komen we nu tussendoor ook in Zwartsluis langs om het gras te maaien.

Het Outlook Exclusive-pakket

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet. Alsof uw tuin gisteren is aangelegd. Daarom komen we elke week bij uw tuin langs. Waarom zou u voor het Exclusive-pakket kiezen? Het enige dat u bij het Exclusive-pakket hoeft te doen is genieten. Tuinieren en hard werken in de tuin is niet meer nodig. We controleren uw tuin volledig. Voeren alle tuinklussen uit die nodig zijn. En elke week kunt u uw wensen kenbaar maken die we direct of volgende week uitvoeren.

Het Exclusive-pakket geeft u recht op alle onze tuindiensten. Als extraatje kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld onze Studio. Dan profiteert u van de meest creatieve ideeën en oplossingen voor uw tuin. Denk aan exclusieve tuinontwerpen of nieuwe tuinmeubels en tuinverlichting.

Aan het begin van het kalenderjaar zal er een schatting van de uren en de kosten worden gemaakt. Elk kwartaal ontvangt u van ons een factuur. Aan het einde van het kalenderjaar hebben we een overzicht van de uren die wij in uw tuin gewerkt hebben en de kosten van de verbruikte materialen. Hebt u teveel betaald? Dan krijgt u dit bedrag terug. Welk onderhoudsabonnement past bij u en uw droomtuin in Zwartsluis?

Dit abonnement

tuinonderhoud zwartsluis

Is tuinonderhoud niet uw grootste hobby?

Wat kosten jullie dan? Dat is een eenvoudige en belangrijke vraag. Maar een vraag die geen standaardantwoord heeft. Dat heeft natuurlijk alles te maken met uw onderhoudswensen. Weet u welk onderhoudsabonnement bij u past? Dan kunt u heel eenvoudig een scherpe offerte bij ons aanvragen. Dan komen we er samen uit. En dan? Dan komen we zo snel mogelijk bij u in Zwartsluis langs.

Meer weten over tuinonderhoud in Zwartsluis?

Wilt u meer informatie over tuinonderhoud Zwartsluis of graag kennismaken met Outlook Groenprojecten? Neem dan contact met ons op.

Houd mijn droomtuin in topconditie