Tuinontwerp Hasselt

Tuinontwerp Hasselt

Waarom een goed doordacht tuinontwerp?

Wij maken een echt plaatje van uw tuin met een tuinontwerp voor uw tuin in Hasselt. Outlook zorgt ervoor dat u echt trots bent op uw tuin. Heeft u eerder een tuin ontworpen? Weet u op welke details u moet letten? Weet u wat de invloed van de omgeving op uw eigen tuin is? Hebt u aan de looplijnen, kijklijnen of hartlijnen gedacht? En hebt u weleens gehoord van een vlekkenplan?

Onze kracht is het vertalen van al uw wensen en eisen. Uw tuinideeën, tuincreativiteit en tuininspiratie nog concreter maken. Op ideeën komen waar u zelf nog niet aan gedacht had. Teleurstellingen voorkomen. Nadenken over technische details. En dat allemaal binnen uw budget. Daardoor krijgt u bij ons een unieke tuin. Een tuin in Hasselt die lijkt op uw persoonlijkheid.

Ontwerp ook mijn tuin

Of lees meer over een tuinontwerp voor uw tuin in Hasselt.


Zo ontwerpen wij uw perfecte tuin in Hasselt

Een kleine tuin, een landelijke tuin, een gezinstuin een boerderijtuin, een vijvertuin, een duurzame tuin, een onderhoudsarme tuin… Zo kunnen we nog even doorgaan, wat we tussen haakjes graag doen. Maar samen werken we naar de tuinstijl toe die u graag ziet. Onze creatieveling Sjerp Bouma komt bij u thuis langs. Samen lopen we door uw tuin. Samen kijken we naar de omgeving. Samen blikken we vanuit de keukentafel naar de tuin.

We gaan eigenlijk samen brainstormen. We komen op nieuwe ideeën. We komen achter nieuwe vragen. We ontdekken wensen waar u nog niet over na had gedacht. Stap voor stap komen we dichterbij en komen we tot de kern. Want wat vindt u echt belangrijk aan een nieuwe tuin? Een tuinontwerp is heel simpel gezegd niet meer dan een plan. Weliswaar een ingewikkeld plan. Maar het is een plan waar alle we alleen maar alle ideeën op schaal tekenen. Dat is wat wij voor u gaan doen. Met behulp van jullie beelden en onze kennis, creativiteit en ervaring komen we tot jullie persoonlijke tuinontwerp.

Uw tuinontwerp maken we niet even snel. Nee, dat doen we doordacht, voorbereid, logisch en gestructureerd. Dat doen we met behulp van negen stappen. Dat kost best wel wat tijd voor u en voor ons. Maar daardoor bent u verzekerd van een geweldig tuinontwerp. Correctie: van een geweldige droomtuin. Want ons tuinontwerp is slechts een middel. Om uw tuindoel te behalen. Om uw geweldige tuin te realiseren.

Dat is pas echt tuinontwerp voor uw tuin in Hasselt!

Onze werkwijze naar uw droomtuin

Begin bij ons zelf met uw eigen tuinontwerp

Voordat u ons vraagt, is het is slim om na te denken over de vraag: wat wil ik precies doen met een goed tuinontwerp? Dat klinkt misschien heel logisch, maar dat is het niet. In uw hoofd weet u precies wat u wilt doen in uw tuin. U hebt al nagedacht over een tuinontwerp, die in uw hoofd al helemaal af is. U hebt natuurlijk al gezocht naar inspiratie. Misschien hebt u wel foto’s gemaakt van tuinen in de buurt die u helemaal geweldig vindt.

Wij helpen u om al die beelden en ideeën concreter te maken. Dat doen we graag visueel. Want wij zijn erg concreet. Wij denken in beelden, want een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom brengen we graag u, uw huis en vooral uw tuin een bezoek, voordat wij aan het werk gaan. Maar maak de eerste stap naar uw tuinontwerp bij ons online. Met behulp van een moodboard kunt u al uw ideeën, beelden en schetsen met behulp van foto’s al op papier krijgen. Zo zorgt u er zelf voor dat u goed voorbereid bent op onze afspraak.

Zo maakt u bij ons uw droomtuin in Hasselt al een klein beetje werkelijkheid.

Ik begin alvast met voorbereiden op mijn tuinontwerp

Wilt u een tuinontwerp voor uw tuin in Hasselt?

Heeft u een tuin in Hasselt en wilt u graag een passend tuinontwerp laten maken door een vakkundige en creatieve hovenier? Graag maken wij persoonlijk kennis om uw wensen door te nemen. Neem contact op of maak direct een afspraak via de site.

of neem contact op