Tuinontwerp Hasselt

Waarom zou ik Outlook Groenprojecten betalen voor een tuinontwerp?

Dat kan ik toch zelf ook wel? Dat kan inderdaad. Er zijn online enorm veel gratis en betaalde programma’s om uw eigen tuin in Hasselt te ontwerpen.

Maar mogen wij u een wedervraag stellen? Mag dat ja? Want wat is dan de reden dat u het zelf wilt doen? Is de reden dat u kosten wilt besparen?

Dat kan. Maar… Wij maken een echt plaatje van uw tuin. Wij zorgen dat u echt trots kunt zijn op uw tuin. Want hebt u vaker een tuin ontworpen? Weet u op welke details u moet letten? Weet u wat de invloed van de omgeving op uw eigen tuin is? Hebt u aan de looplijnen, kijklijnen of hartlijnen gedacht? En hebt u weleens gehoord van een vlekkenplan?

Onze kracht is het vertalen van al uw wensen en eisen. Uw tuinideeën, tuincreativiteit en tuininspiratie nog concreter maken. Op ideeën komen waar u zelf nog niet aan gedacht had. Teleurstellingen voorkomen. Nadenken over technische details. En dat allemaal binnen uw budget.

O ja. En dan vergeten we nog te vertellen dat wij elke dag tuinen ontwerpen. Daardoor krijgt u bij ons een unieke tuin. Een tuin in Hasselt die lijkt op uw persoonlijkheid.

Ontwerp ook mijn tuin

Of lees meer over een tuinontwerp voor uw tuin in Hasselt.


Zo ontwerpen wij uw perfecte tuin in Hasselt

Een kleine tuin, een landelijke tuin, een gezinstuin een boerderijtuin, een vijvertuin, een duurzame tuin, een onderhoudsarme tuin…

Zo kunnen we nog even doorgaan, wat we tussen haakjes graag doen. Maar samen werken we naar de tuinstijl toe die u graag ziet.

Maar goed, laten we maar aan het werk gaan. Onze creatieveling Sjerp Bouma komt bij u thuis langs. Samen lopen we door uw tuin. Samen kijken we naar de omgeving. Samen blikken we vanuit de keukentafel naar de tuin.

We gaan eigenlijk samen brainstormen. We komen op nieuwe ideeën. We komen achter nieuwe vragen. We ontdekken wensen waar u nog niet over na had gedacht. Stap voor stap komen we dichterbij en komen we tot de kern. Want wat vindt u echt belangrijk aan een nieuwe tuin?

Want een tuinontwerp is heel simpel gezegd niet meer dan een plan. Weliswaar een ingewikkeld plan. Maar het is een plan waar alle we alleen maar alle ideeën op schaal tekenen. Dat is wat wij voor u gaan doen. Met behulp van jullie beelden en onze kennis, creativiteit en ervaring komen we tot jullie persoonlijke tuinontwerp.

Uw tuinontwerp maken we niet even snel. Nee, dat doen we doordacht, voorbereid, logisch en gestructureerd. Dat doen we met behulp van negen stappen. Dat kost best wel wat tijd voor u en voor ons. Maar daardoor bent u verzekerd van een geweldig tuinontwerp. Correctie: van een geweldige droomtuin. Want ons tuinontwerp is slechts een middel. Om uw tuindoel te behalen. Om uw geweldige tuin te realiseren.

Dat is pas echt tuinontwerp voor uw tuin in Hasselt!

Onze werkwijze naar uw perfecte droomtuin

Bereidt u goed voor op ons tuinontwerp

Begin bij ons zelf met uw eigen tuinontwerp

Voordat u ons vraagt, is het is slim om na te denken over de vraag: wat wil ik precies doen met een goed tuinontwerp? Dat klinkt misschien heel logisch, maar dat is het niet.

In uw hoofd weet u precies wat u wilt doen in uw tuin. U hebt al nagedacht over een tuinontwerp, die in uw hoofd al helemaal af is. U hebt natuurlijk al Gegoogled naar inspiratie. Misschien hebt u wel foto’s gemaakt van tuinen in de buurt die u helemaal geweldig vindt.

Wij helpen u om al die beelden en ideeën concreter te maken. Dat doen we graag visueel.

Want wij zijn erg concreet. Wij denken in beelden, want een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom brengen we graag u, uw huis en vooral uw tuin een bezoek, voordat wij aan het werk gaan. 

Maar maak de eerste stap naar uw tuinontwerp bij ons online. Met behulp van ons moodboard kunt u al uw ideeën, beelden en schetsen met behulp van foto’s al op papier krijgen. Zo zorgt u er zelf voor dat u goed voorbereid bent op onze afspraak.

Zo maakt u bij ons uw droomtuin in Hasselt al een klein beetje werkelijkheid.

Ik begin alvast met voorbereiden op mijn tuinontwerp