Tuinontwerp Lelystad

Willen jullie mijn droomtuin in Lelystad ontwerpen ?

Uw tuin is een plek waar u tot rust komt. Die tuin is meer dan een klein stukje natuur om naar te kijken. Want hoe ziet uw droomtuin eruit. Heeft u al een goed beeld van uw nieuwe tuin? Nog niet helemaal? Dan helpen wij u graag. Want onze tuinontwerpers ontwerpen en bedenken het hele jaar unieke tuinen. En we weten waar we de juiste tuinmaterialen voor uw tuin krijgen. Voor een prijs die bij u past. Dat noemen wij een tuinontwerp op maat. Een ontwerp waarbij u wenst en wij uw wensen tekenen. 

De juiste tuininrichting is een essentieel onderdeel van tuincomfort. Tuincomfort mag niet gemist worden. En daarom gaan we van uw buitenruimte een plek maken waar u elk seizoen optimaal geniet. Op uw eigen manier. Dat is in uw tuin in de zon of beschut onder uw buitenverblijf. Bij het zwembad of in de jacuzzi. Onder de veranda loungen, eten of borrelen. Wat genieten voor u ook betekent: ons tuinontwerp brengt al uw tuinwensen samen in uw persoonlijke tuintekening. 

Het ontwerpproces van uw tuin neemt tijd in beslag. Met zorg helpen we u aan uw ideale tuin. Maak daarom kennis met onze tuinontwerpers. Bewonder onze gerealiseerde tuinen. Doe inspiratie op voor uw eigen droomtuin. Zodat we samen tot een tuinontwerp komen. Waar u écht tevreden over bent. 

De aanleg van uw tuin in Lelystad begint met een vakkundig tuinontwerp van Outlook. Vraag eens een offerte aan. Bijna altijd laten we binnen een werkdag van ons horen. Laat uw nieuwe tuin aanleggen door een van onze tuinprofessionals! 

Tuinontwerp aanvragen


Het juiste tuinontwerp in Lelystad laat u door Outlook maken

Uw tuin is úw tuin. In die tuin waar u buiten ervaart. Dat is een plek die anders dan uw woonkamer is. Maar hoe wilt u buiten ervaren? 

  • Met een groot terras in de tuin? 
  • Houdt u van veel groen of van veel bestrating?
  • Weet u welke tuinstijl bij u past?
  • Geniet u van een vijver of een zwembad in de tuin?
  • Wilt u een veranda in uw nieuwe tuin waar u ook met fris en guur weer gaat zitten?
  • Hebt u kinderen of huisdieren die graag buiten in de tuin zijn?
  • Hebt u groene vingers of zoekt u een tuin die u eenvoudig bijhoudt?

Zomaar een aantal ontwerpvragen die we tijdens een brainstorm samen gaan beantwoorden. We gaan graag met u aan tafel. Zodat u advies van een echte hovenier krijgt. De start van uw ideale tuin is een creatief ontwerpproces. Een periode waarin we samen de juiste tuinkeuzes maken. Dat zijn praktische tuinkeuzes en sfeerbepalende tuinkeuzes. 

Een tuinontwerp van Outlook weerspiegelt uw karakteristieken. Elk onderdeel draagt bij aan een ideale tuinbeleving. Zodat u zich in Lelystad helemaal thuis voelt in de tuin. We ontwerpen een plek waar u voldoende kunt bezinnen. We zorgen dat u van kleine dingen thuis geniet.

Dankzij ons tuinontwerp heeft u alle informatie waardoor onze hoveniers uw droomtuin tot in de kleinste details realiseren. Een goed tuinplan verdient een zeer goede uitvoering. Daarom leggen we ook graag de tuin aan zoals u tijdens de ontwerpfase met onze tuinarchitect besproken heeft. Zodat uw tuin eruit komt te zien zoals uw tuinontwerp gemaakt en bedoeld is.

Puur genieten is het resultaat van al onze tuinontwerpen! Zo onderhoudsvriendelijk als u zoekt. 

Ik wil graag meer weten


Doe gratis inspiratie op voor een tuinontwerp in Lelystad met ons moodboard

Maak een tuin moodboard bij Outlook en visualiseer de tuinideeën in uw hoofd. Bepaal zelf de stijl van de inrichting van uw tuin in Lelystad. Laat onze tuinen inspirerend werken en inzicht in uzelf geven. Zodat u weet welke richting u met uw tuin op wilt. Ontdek verrassende combinaties van kleuren, structuren en decors.

U kunt overal op internet tuininspiratie halen. Maar de foto’s van ons moodboard zijn door ons zelf gemaakt. Ons moodboard helpt u zo met kiezen. Zoekt u tuininspiratie? Ontdek dan onze mooiste tuinen. Bij ons vindt u alle ideeën die u nodig hebt voor uw droomtuin in Lelystad. Want hier tonen we onze mooiste tuinprojecten in alle stijlen en maten. 

Welke tuinafbeeldingen passen bij uw tuindroom?

Gratis tuin moodboard maken