Tuinontwerp Nieuwleusen

Tuinontwerp Nieuwleusen

We zijn de tuinarchitect voor elk tuinontwerp in de omgeving van Nieuwleusen

Tuinontwerp Nieuwleusen laten uitvoeren door een creatieve en gerenommeerde hovenier? Wij kijken mee wanneer uw karakter het beste naar voren komt in een nieuwe tuin. Het is belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt in uw tuin. Voelt u zich nu thuis in uw tuin Nieuwleusen? Een tuin waar u zich thuis voelt is misschien een plek waar u doordeweeks ‘s avonds na werktijd even rommelt. Of een plek waar u tijdens het weekend een kop koffie buiten drinkt. Misschien is dat wel een plek waar u met de vissen in de vijver of de vogels in uw volière bezig bent. Of misschien denkt u nu aan een tuin met een luxe buitenkamer van glas. Hoe dan ook: de tuinarchitecten van Outlook Groenprojecten ontwerpen tuinen in heel uw omgeving.

Van stadstuin tot dorpstuin. Van landelijke en klassieke tuin tot moderne tuin. Alle verschillende tuinstijlen komen samen in de tuinarchitectuur van Outlook. De ene tuin eenvoudig. Terwijl de ander wat drukker is. Maar in ieder geval is elke tuin van ons compleet. Waar u let op de grote lijnen van ons tuinontwerp en waar de bijzondere designdetails ook opvallen. 

Direct kennismaken? >

De kosten van ons tuinontwerp vallen vaak mee. En op lange termijn verdient u een tuinontwerp terug. Omdat we samen de ideale basis van uw nieuwe tuin gaan tekenen. Zodat u de tuin in Nieuwleusen krijgt waar u nu over droomt. Met een tuinontwerp voorkomen we vervelende tuinverassingen. 

Bij ons ontdekt u het verschil tussen een standaardtuin en een designtuin. Een zorgvuldig en creatief ontwerp. Die samen een stijlvol én een functioneel geheel vormen. En dat is een vak apart. Maar we durven te zeggen dat we goed zijn in het ontwerpen van bijzondere tuininrichtingen.  

Wilt u ook een schitterende tuin waar u nog jaren plezier van hebt? Zonder dat u er veel naar om hoeft te kijken…

Laat ons de fundering van uw nieuwe tuin tekenen. Die we met alle liefde voor ons vak ook aanleggen.

Offerte zonder zorgen aanvragen


Het juiste tuinontwerp in Nieuwleusen laat u door Outlook maken

Uw tuin is úw tuin. In die tuin waar u buiten ervaart. Dat is een plek die anders dan uw woonkamer is. Maar hoe wilt u buiten in Nieuwleusen ervaren? 

  • Met een groot terras in de tuin? 
  • Houdt u van veel groen of van veel bestrating?
  • Weet u welke tuinstijl bij u past?
  • Geniet u van een vijver of een zwembad in de tuin?
  • Wilt u een veranda in uw nieuwe tuin waar u ook met fris en guur weer gaat zitten?
  • Hebt u kinderen of huisdieren die graag buiten in de tuin zijn?
  • Hebt u groene vingers of zoekt u een tuin die u eenvoudig bijhoudt?

Zomaar een aantal ontwerpvragen die we tijdens een brainstorm samen gaan beantwoorden. We gaan graag met u aan tafel. Zodat u advies van een echte hovenier krijgt. De start van uw ideale tuin is een creatief ontwerpproces. Een periode waarin we samen de juiste tuinkeuzes maken. Dat zijn praktische tuinkeuzes en sfeerbepalende tuinkeuzes. 

Een tuinontwerp van Outlook weerspiegelt uw karakteristieken. Elk onderdeel draagt bij aan een ideale tuinbeleving. Zodat u zich helemaal thuis voelt in de tuin. We ontwerpen een plek waar u voldoende kunt bezinnen. We zorgen dat u van kleine dingen thuis geniet.

Dankzij ons tuinontwerp heeft u alle informatie waardoor onze hoveniers uw droomtuin tot in de kleinste details realiseren. Een goed tuinplan verdient een zeer goede uitvoering. Daarom leggen we ook graag de tuin bij u in Nieuwleusen aan zoals u dat tijdens de ontwerpfase met onze tuinarchitect besproken heeft. Zodat uw tuin eruit komt te zien zoals uw tuinontwerp gemaakt en bedoeld is.

Puur genieten is het resultaat van al onze tuinontwerpen! Zo onderhoudsvriendelijk als u zoekt. 

Ik wil graag meer weten


Doe tuinideeën en tuininspiratie op voor uw droomtuin in Nieuwleusen met ons gratis tuin moodboard

Doe inspiratie op met onze mooie voorbeeldtuinen. Of u nu ruimte voor een grote of kleine tuin in Nieuwleusen hebt: we hebben voor elke tuin goede voorbeelden en ideeën. We bieden u tuininspiratie voor kleine tuinen, grote tuinen, smalle tuinen, ronde tuinen… Kortgezegd maken we alle soorten tuinen!

De mogelijkheden om uw droomtuin aan te leggen zijn eindeloos. En u ontdekt tijdens het maken van ons moodboard of onze mogelijkheden aansluiten bij uw tuindromen. Prachtige tuinen met terrassen, vijvers en beplantingen. Bij ons vindt u het allemaal. Gebruik onze foto’s en maak uw eigen tuinprikbord. 

Dankzij uw tuin moodboard besparen we tijd, energie en vaak geld op uw tuinontwerp.

Aan ons tuinprikbord zijn geen kosten verbonden! Wacht niet en zet uw eigen tuinideeën op een online prikbord van Outlook!

Tuinprikbord samenstellen