Tuinontwerp Raalte

Tuinontwerp Raalte

Wilt u een tuinontwerp voor uw tuin in Raalte laten maken? Door de hovenier van Raalte en omgeving met echte creativiteit die dit mixen met hun jarenlange ervaring waardoor uw wensen worden omgezet in een prachtige luxe tuin? Maak kennis met Outlook Groenprojecten.

Vraag direct ons informatiepakket aan >

We zijn de tuinarchitect voor elk tuinontwerp in de omgeving van Raalte

Een tuinontwerp van Outlook weerspiegelt u. Maar wanneer komt uw karakter het beste naar voren in een nieuwe tuin. Het is belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt in uw tuin. Voelt u zich nu thuis in uw tuin in Raalte? Een tuin waar u zich thuis voelt is misschien een plek waar u doordeweeks ‘s avonds na werktijd even rommelt. Of een plek waar u tijdens het weekend een kop koffie buiten drinkt. Misschien is dat wel een plek waar u met de vissen in de vijver of de vogels in uw volière bezig bent. Of misschien denkt u nu aan een tuin met een luxe buitenkamer van glas. Hoe dan ook: de tuinarchitecten van Outlook Groenprojecten ontwerpen tuinen in heel uw omgeving.

Van stadstuin tot dorpstuin. Van landelijke en klassieke tuin tot moderne tuin. Alle verschillende tuinstijlen komen samen in de tuinarchitectuur van Outlook. De ene tuin eenvoudig. Terwijl de ander wat drukker is. Maar in ieder geval is elke tuin van ons compleet. Waar u let op de grote lijnen van ons tuinontwerp en waar de bijzondere designdetails ook opvallen. 

De kosten van ons tuinontwerp vallen vaak mee. En op lange termijn verdient u een tuinontwerp terug. Omdat we samen de ideale basis van uw nieuwe tuin gaan tekenen. Zodat u de tuin krijgt waar u nu over droomt. Met een tuinontwerp voorkomen we vervelende tuinverassingen. 

Bij ons ontdekt u het verschil tussen een standaardtuin en een designtuin. Een zorgvuldig en creatief ontwerp. Die samen een stijlvol én een functioneel geheel vormen. En dat is een vak apart. Maar we durven te zeggen dat we goed zijn in het ontwerpen van bijzondere tuininrichtingen. Wilt u ook een schitterende tuin in Raalte waar u nog jaren plezier van hebt? Zonder dat u er veel naar om hoeft te kijken…

Laat ons de fundering van uw nieuwe tuin tekenen. Die we met alle liefde voor ons vak ook aanleggen.

Offerte zonder zorgen aanvragen


Een uitgebreide tuintekening in Raalte laten maken door Outlook

U wilt gewoon een goed en onderhoudsvriendelijk tuinontwerp. Want u wilt een tuin in Raalte die uw persoonlijke tuinwensen en tuineisen weerspiegelt. En het tuinontwerp is het middel daarnaartoe. 

Een ontwerp van een tuin waar u een goed tuingevoel over hebt. Een ontwerp past bij u en de omgeving. Terwijl u graag een berekening wilt wat de exacte kosten zijn om die ontworpen tuin aan te leggen. Eventueel inclusief tuinverlichting, plantenbakken en tuinmeubels. Op basis van uw tuinplan doen we u een exact voorstel voor de aanleg van uw nieuwe tuin.

U wilt graag verrast worden. Maar niet bij de kosten van uw tuin. En dat voorkomen we! Een goed tuinontwerp ontstaat niet zomaar. We hebben wel informatie nodig die we verzamelen door de situatie bij u ter plekke bij te bekijken. Daarom komt een van onze ontwerpers de eerste keer bij u langs voor uw tuintekening. 

Dan zien we de afmeting van uw tuin en of er hoogteverschillen zijn. Welke grondsoort de hoofdrol speelt en wat de invloed van de zon is. Hoe zichtlijnen lopen en of we materialen en beplanting opnieuw kunnen gebruiken. En of de omgeving om uw woning invloed op uw tuin heeft. In een tuinontwerp gaan we diep in op de functie van uw nieuwe tuin in Raalte. We denken na over visuele aspecten. En we bespreken uw budget en eventuele tuinaccessoires.

We zijn gek op het ontwerpen van tuinen. Maar vooral op het aanleggen van onze ontwerpen.

De grootte van uw tuin maakt niet uit. Van elke ruimte maken we een prachtige tuin. We combineren vaste planten en grassen met beton en terras. Hout voor de schutting of een beukenhaag. Comfortabele loungebanken of veel grind. We maken groene en beschutte natuurlijke tuinontwerpen of strak betegelde ontwerpen. U kiest. Outlook! De hovenier van Raalte en omgeving!

Van uw tuinoppervlakte maken we een prachtig universum. Zo ontwerpen we een bijzondere en leefbare tuin.

Uw tuinontwerp bespreken


Doe tuinideeën en tuininspiratie op voor uw droomtuin in Raalte

Doe inspiratie op met onze mooie voorbeeldtuinen. Of u nu ruimte voor een grote of kleine tuin in Raalte hebt: we hebben voor elke tuin goede voorbeelden en ideeën. We bieden u tuininspiratie voor kleine tuinen, grote tuinen, smalle tuinen, ronde tuinen… Kortgezegd maken we alle soorten tuinen!

De mogelijkheden om uw droomtuin in Raalte aan te leggen zijn eindeloos. En u ontdekt tijdens het maken van ons moodboard of onze mogelijkheden aansluiten bij uw tuindromen. Prachtige tuinen met terrassen, vijvers en beplantingen. Bij ons vindt u het allemaal. Gebruik onze foto’s en maak uw eigen tuinprikbord. Dankzij uw tuin moodboard besparen we tijd, energie en vaak geld op uw tuinontwerp.

Wacht niet en zet uw eigen tuinideeën op een online prikbord van Outlook!

Tuinprikbord samenstellen