Tuinontwerp Staphorst

Willen jullie ook voor mij een persoonlijke en strakke tuin tekenen en ontwerpen in Staphorst?

Een tuinontwerp is het belangrijkste vertrekpunt van uw nieuwe tuin in Staphorst. Wist u dat al? Wan deze tekening is het praktische en zichtbare verhaal van al uw tuineisen en tuinwensen. Dankzij het ontwerp zien we geen detail van uw ideale tuin die u nu in uw hoofd heeft. Wilt u dat ook voorkomen? Want dat maakt ons meer dan een uitstekende hovenier.

In uitgebreide tuinplannen en technische tuinontwerpen werken we tot in de puntjes aan de vormen van uw tuin. Van de algemene basis tot een gedetailleerd inrichtingsplan van elk onderdeel van uw nieuwe tuin. Zo vergeten we geen enkel stukje ruimte van uw ideale tuin te benutten.  

Ook voor uw strakke tuin hebben we tuinideeën en ontwerpexpertise genoeg. Dankzij onze tekenkunsten krijgt u een goed beeld hoe uw tuin er straks uitziet. U weet precies hoe we uw tuin gaan vormen, indelen, beplanten en bestraten. Terwijl u meteen weet welke kosten het aanleggen van die tuin met zich meeneemt. Maar wij maken tuinen voor iedereen. Voor elke portemonnee. 

We houden van tuinen die onderhoudsvriendelijk zijn. Bijvoorbeeld met planten in strakke en moderne (verhoogde) borders. Maar ook van tuinen waar water een rustgevende aanvulling is. Of waar we rechte lijnen met grote tegels en klinkers realiseren. Terwijl het zwembad uw tuin misschien wel afmaakt. Dat zijn enkele mogelijkheden van uw nieuwe tuin. Hoe klinken onze mogelijkheden?

U voelt zich thuis in een tuin die ontworpen is door Outlook.

Strak tuinontwerp aanvragen


Een uitgebreide tuintekening in Staphorst laten maken door Outlook

U wilt gewoon een goed en onderhoudsvriendelijk tuinontwerp. Want u wilt een tuin in Staphorst die uw persoonlijke tuinwensen en tuineisen weerspiegelt. En het tuinontwerp is het middel daarnaartoe. 

Een ontwerp van een tuin waar u een goed tuingevoel over hebt. Een ontwerp past bij u en de omgeving. Terwijl u graag een berekening wilt wat de exacte kosten zijn om die ontworpen tuin aan te leggen. Eventueel inclusief tuinverlichting, plantenbakken en tuinmeubels. Op basis van uw tuinplan doen we u een exact voorstel voor de aanleg van uw nieuwe tuin.

U wilt graag verrast worden. Maar niet bij de kosten van uw tuin. En dat voorkomen we!

Een goed tuinontwerp ontstaat niet zomaar. We hebben wel informatie nodig die we verzamelen door de situatie bij u ter plekke bij te bekijken. Daarom komt een van onze ontwerpers de eerste keer bij u langs voor uw tuintekening. 

Dan zien we de afmeting van uw tuin en of er hoogteverschillen zijn. Welke grondsoort de hoofdrol speelt en wat de invloed van de zon is. Hoe zichtlijnen lopen en of we materialen en beplanting opnieuw kunnen gebruiken. En of de omgeving om uw woning invloed op uw tuin heeft.  

In een tuinontwerp gaan we diep in op de functie van uw nieuwe tuin in Staphorst. We denken na over visuele aspecten. En we bespreken uw budget en eventuele tuinaccessoires.

We zijn gek op het ontwerpen van tuinen. Maar vooral op het aanleggen van onze ontwerpen.

De grootte van uw tuin maakt niet uit. Van elke ruimte maken we een prachtige tuin. We combineren vaste planten en grassen met beton en terras. Hout voor de schutting of een beukenhaag. Comfortabele loungebanken of veel grind. We maken groene en beschutte natuurlijke tuinontwerpen of strak betegelde ontwerpen. U kiest. Outlook!

Van uw tuinoppervlakte maken we een prachtig universum. Zo ontwerpen we een bijzondere en leefbare tuin.

Uw tuinontwerp bespreken


Doe gratis inspiratie op voor een tuinontwerp met ons moodboard

Maak een tuin moodboard bij Outlook en visualiseer de tuinideeën in uw hoofd. Bepaal zelf de stijl van de inrichting van uw tuin. Laat onze tuinen inspirerend werken en inzicht in uzelf geven. Zodat u weet welke richting u met uw tuin in Staphorst op wilt. Ontdek verrassende combinaties van kleuren, structuren en decors.

U kunt overal op internet tuininspiratie halen. Maar de foto’s van ons moodboard zijn door ons zelf gemaakt. Ons moodboard helpt u zo met kiezen. Zoekt u tuininspiratie? Ontdek dan onze mooiste tuinen. Bij ons vindt u alle ideeën die u nodig hebt voor uw droomtuin. Want hier tonen we onze mooiste tuinprojecten in alle stijlen en maten. 

Welke tuinafbeeldingen passen bij uw tuindroom?

Gratis tuin moodboard maken