Tuinontwerp Wijhe

Een tuinontwerp laten maken om u gelukkiger en gezonder in Wijhe laten maken

Wist u dat uw tuin u gelukkiger maakt. Wanneer uw tuin precies is zoals u wilt, is het dé plek om te ontspannen. En dat kan ook wanneer het regent of met een felle zon.

Dan maakt uw tuin in Wijhe u gelukkiger. Dan zorgt uw tuin ervoor dat u gezonder wordt. Want u gaat gezonder eten. U gaat elke dag net iets meer bewegen. Dan krijgt u meer zelfvertrouwen door uw tuin. Dankzij uw tuin hebt u minder last van stress.

Daarvoor hoeft u niet per se groene handen, groene vingers en een groen hart te hebben. Uw tuin vraagt dan niet elke week dat of u hem hard wilt omspitten. Of dat u elke zaterdag de hele dag bezig bent in de tuin.

Is uw tuin in Wijhe nog niet dé plek waarvan u zegt: ‘dit is een plek waar ik mij heerlijk kan ontspannen’?

Maak bij ons dan van uw tuin een feestje. De eerste stap naar 100% kunnen ontspannen in uw tuin in Wijhe begint met een tuinontwerp van Outlook Groenprojecten.

Dat vertellen we graag.

Ontwerp ook mijn tuin

Of lees meer over een tuinontwerp voor uw tuin in Wijhe.


Ons tuinontwerp is een speurtocht met een onbekende bestemming

Een tuin ontwerpen is leuk. Wij vinden tuinen ontwerpen leuk, omdat wij onze groene creativiteit kwijt kunnen. Een tuinontwerpen is leuk voor u, omdat jij uw tuinideeën en tuindoelen concreet kunt maken. 

U hebt waarschijnlijk allemaal tuinideeën voor uw tuin in Wijhe. U heeft in uw hoofd al een tekening gemaakt hoe uw ideale tuin eruitziet. U weet misschien al dat u absoluut een aantal palmboompjes in uw tuin wilt hebben. Maar dat er zeker geen vijver in de tuin komt. En er moet sowieso een klimtoestel voor de kinderen komen.

U weet al dat u vooral wilt kunnen zonnen in uw tuin in Wijhe. En dat u ook op een koudere herfstavond bij de kachel een boek wilt kunnen lezen op de veranda. U weet al dat u niet te veel in de tuin wilt werken. Dat u daarom dus kunstgras en geen echt gras wilt. En grind in uw tuin vindt u echt niet mooi, veel te saai. Ten slotte moet de tuintafel op het terras niet te ver van de achterdeur komen te staan.

Het maken van een tuinontwerp is als een speurtocht. We hebben al een aantal aanwijzingen. Dat zijn uw ideeën voor uw tuin in Wijhe.

Maar we weten de volledige route nog niet. We weten van tevoren niet waar we precies op uitkomen. De bestemming is nog deels onbekend. Dat betekent dat we nog niet weten hoe al die ideeën er samen uitzien. Hoe we al uw ideeën uitstekend bij elkaar laten passen. Tot één geheel, één tuin in Wijhe.

Onze tuinontwerpspeurtocht heeft negen stappen. Zo komen we altijd aan op de juiste tuinbestemming.

Zo komen we heel eenvoudig tot een tuinontwerp voor uw tuin in Wijhe!

Onze werkwijze naar uw perfecte droomtuin

Bereidt u goed voor op ons tuinontwerp

Bereidt u zich alvast goed voor op ons tuinontwerp voordat wij bij u langskomen in Wijhe

Wilt u tuinadvies, dan krijgt bij ons thuisadvies.

Wij komen graag bij u langs om samen door uw tuin te lopen. Zo laten wij ons alvast inspireren door uw huidige tuin, door de omgeving en uw huis.

Een tuinontwerp is nog maar het begin van uw droomtuin. Daarom hebben wij voordat wij u en uw tuin een bezoek brengen, hebben we nog een advies.

Maak uw eerste tuinideeën concreter. Weet wat u ongeveer wilt. Dat scheelt uzelf tijd en geld. Hoe doet ik dat dan? Met behulp van ons moodboard.

Stel alvast online uw eigen nieuwe tuin samen. Dat is zelf alvast uw tuin ontwerpen. Dat doen we met allemaal gerealiseerde droomtuinen. Dat zijn allemaal tuinen waar wij trots op zijn. Tuinen die wij graag laten zien en over vertellen.

Tuinen waar wij al honderden mensen mee blij hebben gemaakt. Tuinen die we allemaal met plezier vastgelegd hebben. Tuinen waarmee wij u graag op ideeën brengen. Tuinen die ons inspireren en u ook kunnen inspireren.

Zo maakt u bij ons uw droomtuin in Wijhe al een klein beetje werkelijkheid.

Ik maak alvast mijn eigen tuinideeën concreter