Tuinontwerp Zwartsluis

Tuinontwerp Zwartsluis

Wilt u graag een persoonlijke en strakke tuin in Zwartsluis laten tekenen en ontwerpen?

tuinontwerp

Een tuinontwerp voor uw tuin in Zwartsluis? Het is het belangrijkste vertrekpunt van uw nieuwe tuin. Deze tekening is het praktische en zichtbare verhaal van al uw tuineisen en tuinwensen. Dankzij het ontwerp zien we geen detail over het hoofd van uw ideale tuin in Zwartsluis. In uitgebreide tuinplannen en technische tuinontwerpen werken we tot in de puntjes aan de vormen van uw tuin. Van de algemene basis tot een gedetailleerd inrichtingsplan, van elk onderdeel van uw nieuwe tuin. Zo vergeten we geen enkele ruimte van uw ideale tuin in Zwartsluis te benutten.  

Ook voor uw strakke tuin hebben we tuinideeën en ontwerpexpertise genoeg. Dankzij onze tekenkunsten krijgt u een goed beeld hoe uw tuin er straks uitziet. U weet precies hoe we uw tuin in Zwartsluis gaan vormen, indelen, beplanten en bestraten. Terwijl u meteen weet welke kosten het aanleggen van die tuin met zich meeneemt. Maar wij maken tuinen voor iedereen. Voor elke portemonnee. 

We houden van tuinen die onderhoudsvriendelijk zijn. Bijvoorbeeld met planten in strakke en moderne (verhoogde) borders. Maar ook van tuinen waar water een rustgevende aanvulling is. Of waar we rechte lijnen met grote tegels en klinkers realiseren. Terwijl het zwembad uw tuin misschien wel afmaakt. Dat zijn enkele mogelijkheden van uw nieuwe tuin. Hoe klinken onze mogelijkheden?

U voelt zich thuis in een tuin die ontworpen is door Outlook.

Kennismaken?


De inrichting van uw nieuwe droomtuin in Zwartsluis begint met ons gratis moodboard

U hebt unieke tuinwensen. Unieke wensen maken het leuk om tuinen te ontwerpen. Want we maken geen letterlijke kopieën van eerder gemaakte tuinontwerpen. Om een beeld te krijgen van ons werk kunt u de foto’s van de tuinprojecten bekijken.

Op onze website ziet u veel projectfoto’s om van uw tuin in Zwartsluis echt iets moois te maken. Met Pin uw droomtuin voegt u die foto’s eenvoudig samen. Zo weet u en weten wij meteen wat u mooi vindt in uw nieuwe tuin. Zo helpen we u op weg naar uw uiteindelijke droomtuin.

Ontwerp uw eigen tuin moodboard. We maken graag een afspraak na het ontwerpen van uw eigen prikbord. Zo besparen we tijd tijdens de ontwerpfase van uw droomtuin. Veel plezier met het bekijken van onze tuinen.

Welke tuinideeën sluiten aan bij uw droomtuin?

Tuinideeën op prikbord

Bereidt u goed voor op ons tuinontwerp

Een uitgebreide tuintekening laten maken in Zwartsluis door Outlook

U wilt een goed en onderhoudsvriendelijk tuinontwerp. Want u wilt een tuin in Zwartsluis die uw persoonlijke tuinwensen en tuineisen weerspiegelt. En het tuinontwerp is het middel daarnaartoe. 

Een ontwerp van een tuin in Zwartsluis waar u een goed tuingevoel over hebt. Een ontwerp past bij u en de omgeving. Terwijl u graag een berekening wilt wat de exacte kosten zijn om die ontworpen tuin aan te leggen. Eventueel inclusief tuinverlichting, plantenbakken en tuinmeubels. Op basis van uw tuinplan doen we u een exact voorstel voor de aanleg van uw nieuwe tuin.

U wilt graag verrast worden. Maar niet bij de kosten van uw tuin. En dat voorkomen we!

Een goed tuinontwerp ontstaat niet zomaar. We hebben uw input nodig die we verzamelen door de situatie bij u ter plekke bij te bekijken. Daarom komt een van onze ontwerpers de eerste keer bij u langs voor uw tuintekening. 

Dan zien we de afmeting van uw tuin en of er hoogteverschillen zijn. Welke grondsoort de hoofdrol speelt en wat de invloed van de zon is. Hoe zichtlijnen lopen en of we materialen en beplanting opnieuw kunnen gebruiken. En of de omgeving om uw woning invloed op uw tuin heeft.  

In een tuinontwerp gaan we diep in op de functie van uw nieuwe tuin. We denken na over visuele aspecten. En we bespreken uw budget en eventuele tuinaccessoires.

Uw tuinontwerp Zwartsluis laten realiseren door Outlook?

We zijn gek op het ontwerpen van tuinen. Maar vooral op het aanleggen van onze ontwerpen. De grootte van uw tuin maakt niet uit. Van elke ruimte maken we een prachtige tuin. We combineren vaste planten en grassen met beton en terras. Hout voor de schutting of een beukenhaag. Comfortabele loungebanken of veel grind. We maken groene en beschutte natuurlijke tuinontwerpen of strak betegelde ontwerpen. U kiest. Outlook! En ook als uw tuin is aangelegd kunt u bij ons terecht voor het tuinonderhoud, zo hoeft u alleen nog maar te genieten van uw tuin.

Van uw tuinoppervlakte maken we een prachtig universum. Zo ontwerpen we een bijzondere en leefbare tuin.

Uw tuinontwerp bespreken