Tuinverlichting

Outlook pand - Tuinverlichting

Tuinverlichting

Verlichting speelt een steeds grotere rol bij de vormgeving van onze tuinen. Outlook Groenprojecten is de partij die u kan helpen aan een goed verlichtingsplan voor uw buitenruimte. Door tuinverlichting toe te voegen aan het tuinontwerp, kan er veel langer genoten worden van de buitenruimte. Zowel in de zomer, als in de winter.

Verschillende leveranciers bieden ons een compleet pakket om voor vrijwel iedere situatie, een passende oplossing te vinden. Hierbij kunt u denken aan mooie grondspots om een boom of een solitair uit te lichten, maar ook aan subtiele wandspots om sfeer te creëren in uw buitenruimte.

Op het gebied van tuinverlichting, zijn er veel mogelijkheden. Wij gaan voor safe. Dat wil zeggen dat we gaan voor het systeem waarbij op het aanwezige netwerk een aparte groep met aardlek wordt geïnstalleerd. Dit zorgt voor zo min mogelijk problemen op het moment dat het systeem van de tuinverlichting bijvoorbeeld kortsluiting heeft. Immers, water met elektra is nog altijd een slecht huwelijk.

Wij adviseren dan ook een goede installateur in te schakelen of het geheel aan ons uit te besteden. Wij bieden u een goede keus uit kwaliteitsproducten en hebben goede contacten met elektrotechnische installateurs om het werk vakkundig te laten uitvoeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Als u benieuwd bent wat Outlook Groenprojecten voor u kan betekenen op het gebied van tuinverlichting, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook alvast inspiratie op doen, door de verlichtingsarmaturen van Dexter en in-Lite te bekijken. Binnen onze projecten werken wij graag met deze verlichtingsarmaturen.

    Bekijk hier de Dexter catalogus 2016 (pdf)     |     Bekijk hier de in-lite brochure 2016-2017 (pdf)