Tuinverlichting

Tuinverlichting - Ray Forward Oxide - Outlook Groenprojecten

Tuinverlichting

Verlichting speelt een steeds grotere rol bij de vormgeving van onze tuinen. Outlook Groenprojecten is de partij die u kan helpen aan een goed verlichtingsplan voor uw buitenruimte. Door verlichting toe te voegen aan het tuinontwerp kan er veel langer genoten worden van de buitenruimte.

Verschillende leveranciers bieden ons een compleet pakket om voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing te vinden.

Of het nu gaat om mooie grondspots om een boom of solitair uit te lichten of subtiele wandspots om sfeer te creëren in uw buitenruimte.

Op het gebied van tuinverlichting worden vele mogelijkheden geboden. Wij gaan voor safe dat wil zeggen het systeem waarbij op het aanwezige netwerk een aparte groep met aardlek wordt geïnstalleerd. Dit zorgt voor zo min mogelijk problemen op het moment dat het systeem bijvoorbeeld kortsluiting heeft. Immers, water met elektra is nog altijd een slecht huwelijk.

Wij adviseren dan ook een goede installateur in te schakelen of het geheel aan ons uit te besteden. Wij bieden u een goede keus uit kwaliteitsproducten en hebben goede contacten met elektrotechnische installateurs om het werk vakkundig te laten uitvoeren.

Binnen onze projecten werken wij graag met de verlichtingsarmaturen van Dexter en in-Lite:

|     Bekijk hier de Dexter catalogus 2016 (pdf)     |     Bekijk hier de in-lite brochure 2016-2017 (pdf)     |