Veranda’s en overkappingen

Een veranda of tuinoverkapping op maat laten bouwen

Brr wat is het koud. Wat klettert de regen hard op de grond. Of schijnt de zon fel. En wat een snijdende oostenwind. Zomaar wat typische Nederlandse kenmerken van het weer. Daarom zetten wij de Nederlandse weersomstandigheden in uw tuin graag buitenspel.

Een houten veranda van Outlook is een uitstekender alternatief dan een serre of uitbouw. Want een enorm luxe houten buitenkamer is al snel voordeliger en flexibeler. Ziet u uzelf al het hele jaar door genieten van het buitenleven onder het genot van een wijntje?

U bent niet op zoek naar een veranda die u bestelt en zelf in elkaar zet. De kans is groot dat die veranda dan én niet goed in en bij uw tuin past en thuishoort. U hebt al gemerkt dat er zoveel mogelijkheden zijn. Door al die veranda’s en overkappingen ziet u uw eigen overkapping of veranda niet meer.

Wij garanderen een heerlijk buitenruimte in de lente, de zomer, de herfst en de winter. Daar bent u dan te vinden. Onze houten constructies beschermen u 24/7 tegen zon en regen. Een mooiere lichtinval bestaat er bijna niet met ons maatwerk en perfecte afwerking. Over de smaak van een mooie veranda valt gelukkig te twisten. Maar over de kwaliteit van de houten veranda’s en overkappingen van ons niet. Want onze houten constructies ademen liefde voor buiten wonen en blinken uit in design en vakmanschap.

Een veranda of een overkapping is een exterieurdesign apart. Want er zijn zoveel vormen mogelijk. Rechthoekig of vierkant, halfronde vormen en schuine zijwanden en daken behoren bijvoorbeeld allemaal tot de mogelijkheden. Wij zijn voorstander van buiten leven. Leven van het licht in de natuur. Van het beste en mooiste hout.

En daarom durven we te zeggen dat een veranda bij Outlook begint.

Verandaofferte aanvragen

Verscholen leeftuin in Wapenveld - Outlook Groenprojecten


Een veranda aan het huis of niet?

Tuurlijk. Want een echte veranda zit altijd aan één kant vast aan een huis of aan een schuur. De rest van uw verandaconstructie rust dus op staanders. Een veranda aan uw huis heeft heel veel voordelen. Maar u moet er wel echt (veel) gaan zitten. Want vergeet niet dat de veranda veel licht tegenhoudt wat normaal gesproken uw woning binnengaat.

Wij zorgen dat u echt intens geniet van elk seizoen onder uw eigen houten overkapping. Alsof u in uw eigen tuin op vakantie bent. Terwijl u steeds vaker de geuren van buiten ruikt. Luistert naar de geluiden uit uw kleine natuur. De kleuren van bloeiende planten en struiken ziet. Wanneer u de frisse wind voelt. U ontspant in een oase van rust. Onder uw eigen dak.

Een houten terrasoverkapping in de tuin

Onze uitdaging is het maken van een terrasoverkapping waarvan het lijkt alsof ie er altijd al staat. Die huiselijke gezelligheid uitstraalt. Die rust en comfort biedt. Die robuust en strak is. We maken terrasoverkappingen met een verhaal. En dat is uw verhaal.

Als hoveniers zijn wij specialist in maatwerk. Wij laten uw houten overkapping altijd naadloos overgaan op uw tuin. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Houten overkapping


De prijzen van een veranda of tuinoverkapping

De gemiddelde prijs voor het ontwerpen, materialen en plaatsen van uw veranda of terrasoverkapping van Outlook ligt tussen de €7500 en de €20.000. De kwaliteit van een terrasoverkapping staat altijd bij ons in het midden. Daarna komt pas de prijs. Daarom kunnen we u vaak niet de goedkoopste tuinoverkapping aanbieden. Omdat onze kwaliteitseisen hoger zijn dan gemiddeld. De goedkoopste tuinoverkapping vindt u niet bij ons. Uw luxe en kwalitatief beste veranda wel. Wij kiezen voor veranda’s en terrasoverkappingen van kwaliteitsmaterialen. Zodat wij overkappingen maken die een lange levensduur hebben. Tuinverkappingen die jaren als nieuw meegaan. En die weinig om onderhoud vragen.

Tuinontwerp terrasoverkapping Outlook Groenprojecten

Denkt u aan de verandadetails?

Een veranda of tuinoverkapping ontwerpen en bouwen is meer werk dan u misschien denkt. Er liggen meer foutjes op de loer dan u denkt. Misschien heeft u er bijvoorbeeld nooit aan gedacht dat een veranda het beste schuin kan zijn. Zodat regenwater er gewoon vanaf loopt. Over de details hebben we het later wel. Of moeten we daar juist extra op letten?

Ontdek onze terrasoverkappingen en laat u inspireren door onze veranda’s van klanten die u voor gingen. Proef de sfeer en voel de passie waarmee wij luxe veranda’s ontwerpen en plaatsen. Zo willen wij ook uw tuin omtoveren naar een groene binnenwereld.

Waar komt uw veranda of overkapping te staan?

 Een overkapping in uw tuin is bijna net zo ingewikkeld en ingenieus als uw tuin zelf. Een perfecte veranda of overkapping heeft namelijk enorm veel details. En daarom maken we voor uw terrasoverkapping ook altijd een perfect getekend ontwerp. Stap voor stap schetsen en tekenen elk detail van uw terrasoverkapping. We vergeten niets. Zo zorgen we ervoor dat uw veranda al vanaf de eerste lijn maatwerk is.

Wilt u ook zo’n veranda of overkapping in de tuin?

Veranda of overkapping laten ontwerpen

Veranda in tuin van hout