Veranda’s en overkappingen

Een maatwerk Veranda past perfect bij uw woning en tuin!

Door een veranda geniet u meer en langer van tuin en buitenleven. U beschikt altijd over een beschutte plek. Een overkapping biedt zowel schaduw in de zomer, als warmte op killere avonden en bescherming tegen regen en wind.

Een Veranda is een prachtig verlengstuk van uw woning. Maar de ene woning is de andere niet, daarom is bij Outlook Groenprojecten een Veranda altijd maatwerk. Perfect passend bij de uitstraling, kleurstelling en sfeer van uw woning en uiteraard voorzien van de luxe en gemakken die u wenst. Een goede veranda geeft extra uitstraling aan uw woning en is tegelijkertijd een praktisch onderdak voor uw tuinmeubilair.

Uw wensen… Uw Veranda!

U heeft ongetwijfeld een aantal wensen waaraan uw overkapping moet voldoen. Bij Outlook Groenprojecten nemen we de tijd om die door te nemen en overleggen we uitgebreid over de mogelijkheden die er zijn. Bij maatwerk is in principe alles mogelijk maar kwaliteit en uitstraling zijn erg belangrijk. De breedte, diepte en hoogte van de Veranda ten opzichte van uw woning bepalen samen met de gekozen vormgeving sterk of er sprake is van een echte meerwaarde… past het geheel bij uw woning dan zult u zien dat het een prachtig verlengstuk van uw woning is!

Naast het gekozen model, wat goed moet aansluiten bij de stijl van uw woning, wordt de uitstraling voor een groot deel bepaald door de kleurstelling en de gebruikte materialen. Maar wat denkt u van praktische zaken, zoals dichte of open zijkanten, de gekozen vloer, verlichting en wellicht zelfs een buitenhaard… het kan allemaal geheel naar uw wensen.

Hebben we alle punten besproken, dan wordt er een schetsontwerp gemaakt zodat u een goed beeld heeft van het beoogde eindresultaat. U ontvangt van ons een overzichtelijke offerte en na akkoord kunnen we aanvangen met de werkzaamheden. Uiteraard begeleiden we u bij een eventuele vergunningaanvraag.

Bij Outlook Groenprojecten hebt u alles in één hand met één aanspreekpunt. Bent u geïnteresseerd in een veranda of terrasoverkapping, maak dan direct een afspraak of neem contact op voor meer informatie. Wij realiseren onder andere veranda’s en overkappingen in de omgeving van Kampen, Zwolle, Genemuiden, Emmeloord en Hattem.