Veranda’s en overkappingen

Zwevende carport - Outlook Groenprojecten

Veranda en overkappingen

Veranda en overkappingen realiseren voor uw tuin? De Nederlandse weersomstandigheden worden buitenspel gezet met een veranda of overkapping. Harde wind, kletterende regen of een felle zon. Met een veranda en overkapping in uw tuin geniet u het hele jaar van het buitenleven.

Waarom een veranda van Outlook Groenprojecten?

Onderhoudsarme tuin gerealiseerd door Outlook Groenprojecten

De Outlook Groenprojecten veranda’s en overkappingen hebben naast dat het 100% maatwerk producten zijn, de volgende kenmerken:

  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Degelijke bouw, voor lange levensduur en echt Hollands weer
  • Uitstraling die perfect past bij uw tuin
  • Visuele presentatie van uw veranda of overkapping in een tuinontwerp
  • 100% tevredenheid garantie!
  • Wij realiseren enkel exclusieve houtbouw


Offerte aanvragen

 

Wat is het verschil tussen een veranda en een overkapping?

Maar eerst voor de duidelijkheid – antwoord op de vraag – wat is het verschil tussen een veranda en een overkapping?

Wat is een veranda?

Een veranda is uw buiten woonkamer. Het bestaat namelijk uit een dak, dragende palen en wanden. De wanden van een veranda kunnen bestaan uit diverse materialen, denk aan hout, aluminium of bijvoorbeeld glas. Door de wanden te sluiten kunt u het hele jaar door genieten van een aangenaam buitenverblijf.

Wat is een overkapping?

Een overkapping bestaat uit dragende palen en een dak maar bevat geen wanden. Het is een ideale plek om te vertoeven in de schaduw tijdens een warme zomerdag. Of hoe behaaglijk is het om op zo’n zwoele zomerse avond te genieten van een mooi glas wijn onder uw overkapping.

Heeft u nu al een beter beeld wat u graag in uw tuin wilt?
Informeer naar de mogelijkheden voor uw veranda of overkapping

luxe buitenverblijf


Veranda op maat laten maken

Wilt u een veranda op maat laten maken die volledig past bij uw huis en tuin? Geen vreemde eend in de bijt, maar een stijlvol buitenverblijf dat past bij de rest? Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van veranda’s, waaronder ook standaardoplossingen. Maar wij geloven in maatwerk. Wij doen niets liever dan als hovenierspecialist met u meekijken wat past in uw tuin. Voor een naadloze overgang in uw tuin gaat u voor een veranda op maat. Daarbij streven we altijd naar de balans van schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Veranda aan huis

Veranda aan huis of toch niet? Bij voorkeur wel. Want een veranda zit vaak vast aan een huis of schuur. De rest van de verandaconstructie rust op de staanders. Een veranda aan uw huis heeft veel voordelen maar vergeet niet dat de veranda relatief veel licht tegenhoudt, dat normaal gesproken uw woning binnengaat. Kies daarom heel bewust voor een veranda aan huis of kies liever voor een andere locatie in uw tuin, gekoppeld aan een schuur bijvoorbeeld.

Luxe veranda

Een luxe veranda voor in uw tuin? Wij gaan altijd voor kwaliteit. Uw wensen in combinatie met het ontwerp staan voorop, gevolgd door de prijs. Daarom kunnen we u vaak niet de goedkoopste veranda of overkapping aanbieden. Dit komt omdat onze kwaliteitseisen hoger zijn dan gemiddeld en daarom vindt u bij ons simpelweg niet de goedkoopste veranda. Uw luxe en kwalitatief beste veranda wel. Wij kiezen voor veranda’s en terrasoverkappingen van kwaliteitsmaterialen. Zodat er overkappingen worden gemaakt die een lange levensduur hebben en die om weinig onderhoud vragen.

Wat kost een veranda?

De gemiddelde prijs voor het ontwerpen, materialen en plaatsen van uw veranda of terrasoverkapping van Outlook ligt tussen de €7.500 en de €20.000. Natuurlijk geldt ook: ‘the sky is the limit’. Wij realiseren complete veranda’s inclusief inrichting. Denk aan het toepassen van een open haard of zelfs een compacte keuken. Dit soort wensen spelen natuurlijk allemaal een rol. Outlook Groenprojecten is de partij om een luxe veranda te laten realiseren.

overkapping op maat

Veranda ideeën

Wilt u graag inspiratie of veranda ideeën opdoen? Bekijk hier een aantal veranda-tekeningen. Of volg ons op Pinterest waar wij regelmatig nieuwe projecten delen waarin veranda’s zijn gerealiseerd.

Meer weten over veranda en overkappingen?

Wilt u graag meer weten over het realiseren van uw veranda of overkapping? Neem dan contact met ons op en wij maken graag tijd vrij om samen met u uw wensen te inventariseren en een prachtig buitenverblijf te creëren waar u ultiem kunt genieten.

En daarom durven we te zeggen dat een veranda bij Outlook begint.

Veranda offerte aanvragen