Villatuin

prachtige villatuin

Villatuin

Wilt u graag een villatuin laten aanleggen? Een bijzondere, exclusieve en luxe tuin, gerealiseerd door een specialist die dit met vakmanschap en toewijding voor u doet? Ontmoet de hoveniers van Outlook Groenprojecten. Al jarenlang leggen wij luxe villatuinen aan in Zwolle en omgeving. Deel al uw wensen voor uw tuin met ons en samen realiseren wij uw ideale villatuin.

Neem vrijblijvend contact op

Villatuinen

Villatuinen zijn kenmerkend door hun grootse, ruime opzet. De stijl wordt bepaald door u, kiest u voor een bepaald type tuin zoals een landelijke, klassieke of liever moderne tuin? Of heeft u dit nog niet bepaald, maar weet u wel wat u per se in uw tuin wilt? Denk aan een zwembad of een luxe veranda, of misschien wel beiden.

In een villatuin geniet u van het buitenleven, op een manier die u als prettig ervaart. Voor de één is dit een terras met de natuurlijke schaduw van prachtige bomen, voor de ander is dit een luxe tuinhuis. 

Tuinontwerp

In de ontwerpfase van uw tuin bespreken we uw wensen en denken wij uiteraard met u mee. Wat wilt u wel of absoluut niet in uw tuin? Hoeveel ruimte wilt u voor uw terras of geeft u de voorkeur aan meerdere zitjes in uw tuin? Ook de ligging van de tuin ten opzichte van de zon speelt een belangrijke rol bij de indeling van uw villatuin.

Tuinaanleg

Wij doen niets liever: met passie en toewijding uw villatuin aanleggen. Wij nemen u graag alles uit handen waardoor u ons kunt inzetten als project coördinator voor het realiseren van uw complete villatuin. Zo zetten wij de beste mensen in voor bijvoorbeeld de aanleg van een zwembad of voor een luxe tuin open haard of de styling en aankleding van luxe tuinmeubelen en accessoires. Veranda’s en andere exclusieve houtbouw worden door onszelf op maat gemaakt. En het stopt niet bij het aanleggen van de tuin. Ook kunnen wij u zorgeloos laten genieten van uw tuin door het tuinonderhoud voor u uit te voeren.

Voorbeelden van villatuinen

Voorbeeld van villatuinen die door ons zijn aangelegd treft u aan bij onze projecten. Ook kunt u inspiratie opdoen via onze Pinterest pagina. Maakt u zelf gebruik van Pinterest? Maak dan een tuin-bord aan en plaats hier afbeeldingen op zodat wij een goed beeld krijgen van uw tuinwensen.

Meer weten over de villatuin?

Heeft u een specifieke vraag over uw mogelijke villatuin of wilt u graag meer weten over Outlook Groenprojecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons inplannen voor een kennismaking.

luxe tuinen