Zeno haarden

Zeno haarden en houtopslag

Zeno buitenhaard en houtopslag - Outlook Groenprojecten

De Zeno haarden zijn gemaakt van Cor-ten A staal en uitermate geschikt als terrasverwarming. Cor-ten A staal roest niet vanzelf door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine en stopt het verder roesten. De Zeno Products® buitenhaarden zijn vrij te plaatsen in uw tuin, op uw terras of indien mogelijk onder uw afdak of veranda.

Tuinhaarden van Zeno

Door het stoken verkrijgt de Zeno buitenhaard specifieke warme kleuren. De terrashaarden zijn voorzien van een geperforeerde bodemplaat waarop een Zeno Grill kan worden geplaatst. Zo kan op uw terras een sfeervol gezellig haardvuur moeiteloos overgaan in een culinaire of snelle BBQ. Iedere buitenhaard is voorzien van een aslade en een dubbele achterwand uitgevoerd in lamellen.

Op aanvraag ook verkrijgbaar met een propaangasblok of Bio-Ethanol brander waardoor de open haarden ook binnen te gebruiken zijn.

Waarom een Zeno haard?

Typische kenmerken van een Zeno haard zijn:

  • Nederlands design.
  • in Nederland geproduceerd.
  • maatwerk product en daardoor zijn er veel mogelijkheden.
  • duurzame materialen zijn verwerkt in de Zeno haarden, denk aan Cortenstaal en RVS.

Luxe tuinhaard

Wilt u graag meer informatie over de Zeno haarden? Of ziet u zo’n luxe tuinhaard ook graag terug in uw nieuwe tuin? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Nog meer informatie vindt u ook op de website van de leverancier.