Hovenier onderhoud – fulltime

Publicatiedatum: 08-03-2024
Aangepast: 08-03-2024

Onze organisatie bloeit én groeit en daarom zijn wij op zoek naar een hovenier  voor onderhoudswerkzaamheden! Het werken in het groen doen wij met veel plezier. Of het nu gaat om een zakelijk of particulier tuinproject – het is voor ons een echte passie. We zijn daarom op zoek naar iemand die ons team wil versterken met precies diezelfde passie. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Wat zoeken wij?

Als hovenier onderhoud werk je samen met je collega’s aan het onderhouden van tuinen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Denk hierbij aan taken zoals snoeien, gazonverzorging en onkruidbestrijding. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze projecten er het hele jaar fantastisch bij liggen!

Wie zijn wij?

Het werken in de tuin is voor ons een echte passie. Of het nu gaat om een zakelijke tuin of een tuin bij een woning – wij ontwerpen altijd een tuin die past bij de wensen en behoeften van onze klanten. Dit doen wij vol passie en altijd met een oog voor detail. Door ons te focussen op innovatie, creativiteit en door up to date te zijn van de laatste trends, creëren wij de meest unieke tuinen met een luxe uitstraling.

Wij zijn op zoek naar een hovenier die…

  • Elke dag met veel plezier aan hoogstaande tuinprojecten wilt werken;
  • Kennis heeft van het onderhouden van tuinen;
  • Graag alle kneepjes van het vak leert.

Wat bieden wij jou?

  • Een CAO marktconform salaris;
  • Een veelzijdige functie binnen een bloeiende organisatie;
  • Ruimte om te leren, vragen te stellen en ervaring op te doen;
  • Een informele werksfeer, plezier op de werkvloer is bij ons erg belangrijk;
  • De gezelligste werkuitjes!

Solliciteren?

Wil jij samen met ons werken aan diverse droomtuinen? Schroom dan niet en solliciteer bij ons als leerling hovenier. Mail jouw CV en motivatie naar klazien@outlookgroen.nl (t.n.v. Klazien Bouma) en wie weet leer jij straks alle kneepjes van ons mooie vak!