Hovenier Hattem

Hovenier Hattem en omgeving

Bent u op zoek naar een hovenier in Hattem of omgeving? Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een tuin die past bij u, uw huis of bedrijf en uw wensen; dat is onze passie als hovenier van Hattem en omgeving. Dat kan door middel van tuinontwerp maar ook door –aanleg of –onderhoud. Onze tuinspecialisten werken samen met u aan uw droomtuin. Zodat u hier alle seizoenen van kunt genieten. In de tuin, maar ook van het aanzicht hiervan.

Direct meer informatie aanvragen?

Outlook Groenprojecten: hét hoveniersbedrijf nabij Hattem voor particulieren en bedrijven

Ons hoveniersbedrijf in de buurt van Hattem staat dus op alle vlakken van het tuingebied voor u klaar. Wij voeren zowel projecten uit voor particulieren als bedrijven. De fases worden als volgt doorlopen:

Tuinontwerp

Wanneer uw tuin aan verandering toe is, of nog helemaal aangelegd moet worden, dan begint dit eerst bij een ontwerp. Dat ontwerp begint bij uw wensen. Wat vindt u belangrijk? Het beeld dat u in uw hoofd hebt, wordt omgezet in een ontwerp door ontwerper Sjerp Bouma. Uw wensen worden dan gekoppeld aan de vakkennis van ons hoveniersbedrijf nabij Hattem. Zo ontstaat er een ontwerp dat in uw omgeving past.

Aanleg

Wanneer het ontwerp staat, kan een Outlook hovenier in de omgeving van Hattem de tuin realiseren. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos, mede dankzij onze diverse materialen. Wanneer uw droomtuin werkelijkheid is geworden, wilt u hier natuurlijk lang van genieten. Daarom gaan wij bij tuinaanleg altijd uit van duurzaamheid. Dit ziet u terug in de keuze van de planten en materialen. Zodat u elk seizoen kunt genieten van een mooie tuin, zonder dat de kracht, kleur en geur verloren gaan.

Onderhoud

Uitgaan van duurzaamheid bij het aanleggen van de tuin draagt al bij aan een lange levensduur van uw tuin. Uiteraard is het wel belangrijk dat de tuin wel onderhouden wordt. Ook daar kunnen wij u bij ondersteunen. U kiest in dit geval zelf de mate van ondersteuning; geheel of gedeeltelijk bijvoorbeeld. U kunt bij ons dus altijd rekenen op tuinonderhoud op maat. Onderhoud dat bij uw (bedrijfs)tuin past.

Hovenier Hattem voorziet uw tuin van alle luxe

Naast tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud, kunt u bij ons hoveniersbedrijf dichtbij Hattem ook terecht voor andere diensten en producten. Zo bieden wij ook tuinrenovatie en kunnen wij uw droomtuin ook voorzien van luxeproducten. Hierbij kunt u denken aan wirlpools, robotmaaiers, haarden of tuinmeubels.

Vrijblijvend een afspraak maken met hovenier Hattem

Wilt u ons als hovenier vlakbij Hattem inschakelen? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak of vraag een informatiepakket aan. Ons atelier is gevestigd aan de Kamperzeedijk 19 in Grafhorst. Neem voor meer informatie contact met ons op via (038) 385 66 58 of info@outlookgroenprojecten.nl. Als hovenier rondom Hattem staan wij graag voor u klaar!

of maak direct een afspraak

Ontdek al onze tuin services om optimaal te genieten van uw tuin
tuinontwerptuinaanlegtuinonderhoud