Hovenier Zwolle

Uw Hovenier in Zwolle en omgeving

Uw tuin in Zwolle staat op deze pagina centraal. U bent op zoek naar een vakbekwame hovenier in Zwolle die een nieuwe tuin voor u kan realiseren. Niet zomaar een tuin. Het moet een tuin met allure worden. Verder heeft u misschien nog geen goed beeld welke mogelijkheden er allemaal zijn. U kijkt rond naar een hovenier in Zwolle die uw wensen begrijpt en direct een beeld bij uw tuinideeën schetst. Geven onze aangelegde tuinen voldoende beeld over ons hoveniersbedrijf? Is dit wat u zoekt voor uw nieuwe of bestaande tuin? 

Wij zijn Outlook Groenprojecten. Hoveniers, ontwerpers en makers van de mooiste tuinen. Groot of klein. Modern of landelijk. We maken voor iedereen en overal een tuin die u samenstelt. Dat is echt Outlook. Het hoveniersbedrijf van Zwolle en omgeving. 

Van ons krijgt u een tuin die voldoet aan uw wensen. Die u op uw gewenste manier kunt onderhouden. We realiseren voor u een tuin die er zo uitziet zoals u het wilt. Een tuin die écht bij u past. Wat uw tuinwensen en -eisen ook zijn.

Neem contact op voor de aanleg van uw unieke tuin


De eerste stap naar uw nieuwe tuin met hovenier Zwolle

Wij als tuinarchitecten zijn continu op zoek naar een originele invulling van nieuwe en bestaande tuinen. U bent bezig met uw zoektocht naar concrete tuininspiratie. U wilt graag een hovenier in Zwolle die uw wensen het beste tot werkelijkheid maakt. U zoekt een tuinontwerper die uw droomtuin realiseert. U bepaalt zelf hoe die tuin van uw dromen eruitziet. Tijdens de ontwerpfase zorgen wij ervoor dat uw tuin op papier geschetst wordt. 

De tuin is dat kleine stukje natuur naast, voor of achter uw huis. Maar iedereen houdt op zijn eigen wijze en op een andere manier van zijn of haar tuin. Hoe zorgen we er samen voor dat we de tuin aanleggen die er bijligt zoals u dat graag ziet? 

1.    Zet uw tuinwensen en tuineisen op papier

Wat zijn uw tuinwensen? Tuinwens zijn divers en voor iedereen weer anders. Misschien denkt u aan een strakke tuin. Een tuin met rechte lijnen. Waarin strakke moderne bestrating opvalt. Veel tegels en klinkers hebben uw voorkeur. 

Of u voelt meer voor een groenere tuin. Een tuin waar borders centraal staan. Die meer planten en bomen heeft dan uw tuin nu heeft. 

Misschien denkt u nu juist aan een relaxtuin. Een tuin waar uw composiet terras en het zwembad of de zwemvijver de hoofdrol spelen.  

Weet u welke tuin u ongeveer wilt aanleggen? Dat scheelt weer tijd in het proces van de aanleg van uw tuin. Of u nu een grote tuin of een kleine tuin hebt. Laat u inspireren door de laatste trends voor tuinen. Outlook Groenprojecten is dé hovenier in Zwolle, die van uw tuin een klein en uniek paradijs maakt. 

2.    Doe tuin inspiratie op met (onze) tuinontwerp voorbeelden

Bij ons bekijkt u de mooist aangelegde tuinen in de omgeving van Zwolle. Deel de mooiste tuinen op Pinterest. Bekijk voorbeeldtuinen en inspiratietuinen online. Maak foto’s van tuinen in de buurt. Beperk uzelf niet als u tuinideeën zoekt. Realistische en minder realistische ideeën filteren we samen tijdens ons eerste ontwerpgesprek. Want voor alle tuinen zijn er mogelijkheden genoeg om uw fantastische droomtuin te realiseren. Let op: dat u nergens een kant-en-klaar tuinontwerp vindt dat echt bij u past. Het ideale tuinontwerp bestaat nog niet.

3.    Stel uw eigen moodboard samen

Het vormgeven van uw droomtuin is uniek en persoonlijk. Afhankelijk van uw wensen en budget. Die ideale tuin ziet er voor u anders uit dan voor uw buren. Ons advies is om niet te kiezen voor een tuinstijl, maar voor een combinatie van verschillende tuinstijlen. 

Bijvoorbeeld een strakke grasmat samen met een speeltoestel. Waarin weelderige en landelijke planten samen een moderne pergola gecombineerd kan worden. Of een gevarieerde plantenmix samen met water in de tuin. Slechts één plantensoort in een border tot een border waarin verschillende plantensoorten en plantenhoogtes elkaar afwisselen. 

Maak een gratis tuin moodboard en laat uw tuin moodboard vertalen naar een concreet tuinontwerp. Welk tuinproject van Outlook Groenprojecten vind u het mooist?

Ik maak een tuin moodboard

4.    Laat onze tuinarchitect een tuinontwerp bij u aan huis maken

Een tuinontwerp is vooruitdenken. Droomt u van een nieuw aangelegde tuin, maar komt u niet verder? Dat komt omdat u niet helemaal precies weet wat u wilt.  

Dan zetten we uw eerste tuinideeën bij u aan de keukentafel op papier. We denken na over de vraag wie u bent als tuingebruiker. Uw tuindoel brengen we in kaart. We kijken naar de architectuur van uw woning en we letten op de ligging van uw tuin. 

Wanneer mogen we u een eerste schets van uw tuin maken? Start hier met de voorbereiding van uw tuinaanleg.

Ik maak een afspraak

Complete tuinaanleg en tuinrenovatie

In uw woonwijk wordt de aandacht getrokken van iedereen die langs uw woning wandelt. Want zij en uw buren zien hoe mooi uw tuin is opgeknapt. En daar bent u echt blij mee. U hebt een tuin die geen afbreuk meer doet aan uw hele woning. Een tuin die geen opknapbeurt meer nodig heeft. Dat is een tuin die aangelegd is naar uw wens.  

U bent helemaal tevreden over ons tuinontwerp. Nu gaan onze vakkundige hoveniers de handen uit de mouwen steken. Eventueel met uw hulp. We gaan de tuin leeghalen en de nieuwe onderdelen van uw tuin inmeten. We beginnen met het zware grondwerk. We gaan vervolgens verder bij het straatwerk en de tuinafscheiding. Daarna is de beplanting aan de beurt. En we eindigen met een schone en frisse (geveegde) nieuwe tuin in Zwolle.

Wanneer mogen we u uw tuin opnieuw aanleggen of helemaal renoveren?

Leg mijn tuin aan

Als hoveniersbedrijf onderhouden we uw tuin aan de hand van het tuinabonnement dat bij u past

Uw nieuwe tuin moet in conditie blijven. En daar is tijd voor nodig. Heeft u daar niet de tijd voor of heeft u geen groene vingers? Dan zijn we een geschikte tuinhulp. We houden flexibel uw tuin fris en groen. Zodat u alleen maar de ‘vruchten’ van uw tuin hoeft te plukken. En dat betekent genieten. Alsof u op vakantie bent in uw eigen tuin. 

Dé hovenier in Zwolle, met de juiste ervaring voor uw tuin. We pakken uw (terugkerende) tuinklussen op. 

Wilt u jarenlang genieten van uw eigen stukje natuur? Dan vraagt uw tuin om goede zorg. Een buitenruimte zonder verwildering zonder moeite: is dat wat u zoekt? Besteed dan het onderhoud van uw tuin in Zwolle uit aan Outlook Groenprojecten.

Wij garanderen tuinonderhoud op maat. Bij ons kiest u een onderhoudscontract dat bij u past. Kies één van onze abonnementen die uw onderhoudswensen en onderhoudseisen vervult.

Uw tuinabonnement aanvragen

Wilt u meer lezen over onze hoveniersdiensten als hovenier Zwolle? 

Lees hier dan alles over:

  1. Tuinontwerp Zwolle
  2. Tuinaanleg Zwolle
  3. Tuinonderhoud Zwolle.