Tuinaanleg Hasselt

Tuinaanleg Hasselt

De realisatie van uw droomtuin in Hasselt begint bij Outlook Groenprojecten

Geen woorden, maar daden. Uw droomtuin is ontworpen. Alle ideeën staan op papier. Alle details zijn getekend. Nu gaan we echt aan het werk. We gaan uw tuinaanleg in Hasselt realiseren. Het echte hoveniersvak komt tot leven. We gaan uw tuin aankleden. Daarom starten we met uitkleden. We halen uw oude tuin helemaal leeg. Wat kunnen we opnieuw gebruiken? Dat gaan we opnieuw gebruiken. En wat kunnen we helaas niet meer gebruiken? Dat voeren wij voor u af.

Droomtuin aanleggen in Hasselt

Na het zware grondwerk gaan we stap voor stap uw droomtuin in Hasselt realiseren. We zorgen dat het gazon er strak in komt te liggen. Dat de terrastegels strak en recht liggen. Dat alle planten, bloemen en bomen perfect op elkaar afgestemd in de plantvakken komen te staan. Dat de vijver de sfeermaker van de tuin wordt. Van de kleinste plant en het kleinste klinkertje tot de grootste boom en de volledige volière: aan elk groen en grijs tuindetail wordt gedacht. Bij ons kunt u niet wachten tot uw tuin klaar is.

Laat u inspireren door onze aangelegde droomtuinen en laat u informeren naar de mogelijkheden voor de realisatie en aanleg van uw tuindroom.

Vorm en bouw ook mijn tuin

Of lees meer over tuinontwerp en tuinaanleg van uw tuin in Hasselt.


Van tuinontwerp naar tuinaanleg in Hasselt bij Outlook Groenprojecten

Bent u helemaal tevreden over ons tuinontwerp? Is dit het perfecte plan om uw droomtuin te realiseren? Ja? Mooi. Dan gaan we met behulp van dat ontwerp aan de slag. Uw tuinfantasieën gaan we nu werkelijkheid maken. We gaan uw tuin in Hasselt verbouwen. Van oud naar nieuw. Daarvoor hebben wij de juiste mensen. De benodigde gereedschappen. En de zware machines die nodig zijn. Zodat we de tuin zo snel en zo perfect mogelijk kunnen aanleggen.

Uw tuin leggen we niet zomaar aan. Ook nu werken we stap voor stap. Laten we daarom beginnen met het zware grondwerk. Want nieuwe planten en bomen groeien natuurlijk niet in een slechte bodem. Daar is een voedzame bodem voor nodig. En uw terras of veranda moet natuurlijk recht, stevig en netjes blijven liggen. Dat kan niet zonder een stevige ondergrond. En natte voeten en wilt u natuurlijk voorkomen. De grasmat moet geen zwembad worden na een stortbui. Dat doen we met behulp van een goede drainage.

Pas dan begint het resultaat zichtbaar te worden. Onze stratenmakers gaan uw terras en oprit aanleggen. De schutting, de vijver, de veranda en de buitenkeuken worden geplaatst. Daarna zorgen we met de juiste verlichting ook voor de juiste sfeer wanneer u nog laat buiten zit tijdens een warme zomeravond. En ten slotte maken onze groene plantspecialisten uw tuin af. Bloemenrijk en kleurrijk met de mooiste bloemen, planten en bomen. 

Dankzij onze groene specialisten en onze unieke ontwerpen is alles mogelijk. Zo komen wij altijd verassend uit de hoek. Door ons wordt uw tuin nog creatiever, frisser en groener dan uw tuinontwerp. En wij garanderen u dat uw droomtuin ook jarenlang uw droomtuin blijft. Want dat is onze uitdaging. Dat u elke dag blijft genieten van uw tuin.

Hoe doen we dat? Door te kiezen voor de juiste planten, bomen en materialen. Die tegen een stootje kunnen. Die tegen het weer kunnen. Planten die sterk zijn en u heel lang laten genieten van hun schoonheid. Het ene seizoen uit en het andere seizoen in. Jarenlang. Dat tuinrenovatie een woord is waar u de komende jaren niet over na hoeft te denken. Dat het onderhouden van uw tuin zo weinig mogelijk tijd en energie vraagt.

En het is natuurlijk heel logisch dat wij u het perfecte gevoel willen geven. Dat doen we al tijdens de ontwerpfase. Maar ook tijdens de aanleg van uw tuin moet u 100% vertrouwen hebben en blijven houden in onze groene experts. Dat genieten van uw droomtuin al begint met het aanleggen. Daarom werken we natuurlijk niet alleen met de beste materialen en de beste gereedschappen en machines. Ook werken we met de beste en leukste hoveniers. Dat is ons geweldig stuk vakmanschap. Wij zijn hoveniers met meer verstand dan alleen groen. Een trotse tuinbezitter in Hasselt wordt u bij Outlook Groenprojecten.

Onze werkwijze naar uw droomtuin

De mooiste droomtuin maakt u met Outlook Groenprojecten

Gepassioneerd. Creatief. Aanstekelijk. Vakmanschap. Dat zijn de kenmerken van onze groene hoveniers. Die het tuinontwerp van uw droomtuin vertalen naar werkelijkheid. Een tuin die klaar is voor nu en voor de toekomst: een tuin die over een paar jaar nog steeds uw droomtuin is.

Afgestemd op uw wensen en vooral uw budget, waardoor wij u kunnen verzekeren dat u achteraf geen (financiële) verassingen van ons krijgt. Want dat zijn namelijk geen leuke verassingen. De aanleg van uw tuin in Hasselt is in vertrouwde, groene handen en vingers. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze tuinaanleg? Of over het aanpassen van uw bestaande tuin? Vul dan direct ons contactformulier in. Dan weet u al heel snel waar u aan toe bent om uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte (zonder kleine lettertjes) aan voor de aanleg van uw nieuwe tuin in Hasselt.

Ik neem contact op