Tuinonderhoud

Kan ik bij jullie terecht voor het onderhoud van mijn tuin?

We houden van fris en fruitig. We houden ons huis netjes schoon. We gaan zelf regelmatig onder de douche. En we doen natuurlijk ons haar. Dat heeft uw tuin ook nodig. Ook uw tuin vraagt om onderhoud. En dan zijn wij er ook. De bestrating van uw tuin moet geveegd worden. Het gras moet gemaaid worden. Uw plantenvakken vragen om schoffelwerk. De struiken en bomen willen graag hun takken kwijt en moet u dus snoeien. Uw houten bankje en terras moet u beitsen. De schutting die groen geworden is wil graag schoongemaakt worden. De vijver moet in verhouding meer helder waterblauw zijn dan leliewit en leliegroen.

Waar was u geweest zonder de onderhoudsservice van Outlook Groenprojecten?

 U kiest: wilt u uw tuin helemaal en altijd laten onderhouden of wilt u nog regelmatig zelf gaan rommelen in de tuin?

Wilt u altijd een mooie tuin met behulp van onze werkzaamheden die we officieel samenvatten met het woord tuinonderhoud?

Onderhoudsabonnement afsluiten

Hovenier Outlook Groenprojecten


Kunnen jullie mijn tuin helemaal onderhouden?

U bepaalt zelf hoe vaak wij langskomen voor een onderhoudsbeurt van uw tuin. U bepaalt zelf of wij kleine klusjes of ook grote klussen uitvoeren. Een keer of een aantal keer per jaar. Graag bespreken wij uw wensen en voorkeuren, schetsen we het ultieme tuinonderhoudsplaatje en stellen we uw persoonlijk tuinonderhoudsplan op.

Of kunnen jullie mij helpen met het tuinonderhoud?

We vinden het enorm leuk om tuinonderhoudsadvies aan u te geven. We gaan gewoon samen met u in de tuin werken. Ondertussen vertellen wij over ons groene vak. We geven u groene en slimme onderhoudstips. Hoe u vlug en goed een slak bestrijdt of hoe u omgaat met een kale haag. Hoe u het beste uw boompjes snoeit. We laten zien hoe u uw bestrating aanpakt.

Boomonderhoud. Gazononderhoud. Bestratingsonderhoud. Beplantingsonderhoud. Vijveronderhoud. Onkruidonderhoud. We leren u alles wat u moet weten over uw tuin.

Wat zijn de kosten van tuinonderhoud?

U wilt nu heel graag weten wat het aanpakken van uw tuin oplevert en wat het kost. Wat het kost om onze hoveniers in te schakelen om uw tuin te onderhouden? Dat is lastig te zeggen. Want we moeten een bedrag maken inclusief btw en inclusief bijkomende kosten zoals materiaalkosten en het afvoeren van tuinafval. U heeft een eigen tuinplaatje. En daarom maken we een apart financieel plaatje voor uw tuin.

Wat kost het onderhoud van mijn tuin?

Outlook Groenprojecten


Kies uit onze volgende tuinonderhoudscontracten

Om u het makkelijk te maken hebben we een aantal abonnementen. Daar zit altijd de juiste onderhoudsondersteuning bij waar u naar op zoek bent. Wat is onze onderhoudswerkwijze? Dat hebben we alvast samengevat in een aantal stappen:

  • Stap 1: u kiest een van de volgende onderhoudspakketten.
  • Stap 2: u vraagt bij ons de kosten op.
  • Stap 3: wij maken een onderhoudsofferte die u mag accepteren.
  • Stap 4: net voordat we langskomen sturen we u een reminder.
  • Stap 5: u mag dan specifieke onderhoudsklusjes doorgeven.
  • Stap 6: wij leveren de onderhoudsservice zoals we samen af hebben gesproken.
  • Stap 7: u vertelt ons hoe tevreden u bent.
  • Stap 7: achteraf sturen we u de factuur. Zo weet u zeker dat u nooit te veel onderhoudsgeld betaalt. Want u betaalt alleen voor de materialen die we bij u gebruiken en de tijd die wij echt in uw tuin te vinden zijn.
  • Stap 8: dat is relaxen in de tuin. U beslist zelf hoe u dat doet.

Tuinontwerp Outlook Groenprojecten

Bij ons kiest u het contract dat bij u past. Kies één van onze zes abonnementen die uw onderhoudswensen en onderhoudseisen vervult.

1.     Het basisabonnement

U wilt vooral zelf blijven tuinieren. Het snoeien van kleine struikjes en planten is nog goed te doen. U wilt zelf wel het gras blijven maaien. En onkruid wieden is ook geen probleem.

Maar dan komt het ingewikkeldere werk. Het snoeien van de grote bomen of een paar terrastegels opnieuw leggen…

Daar hebben we een basispakket voor. Dan komen we twee keer per jaar langs voor die ingewikkelde tuinklussen. De voorjaarsbeurt en de najaarsbeurt:

Dit is onze voorjaarbeurt

Nu de kou uit het land is en de natuur wakker wordt zorgt de zon nieuwe tuingroei en tuinbloei. We gaan uw tuin daarop voorbereiden. Bijvoorbeeld door (grote) planten en struiken te snoeien. Of door het gazon te verticuteren en te bemesten en als het nodig is nieuw graszaad te strooien.

En dit is onze najaarsbeurt

De afgelopen maanden is er enorm veel gebeurd in uw tuin. Er is enorm veel gegroeid. Soms is er wast doodgegaan of is de oprit een beetje verzakt. En daarom staat de grote onderhoudsbeurt op het programma. We gaan bijvoorbeeld uw haagjes snoeien en knippen. We gaan planten en herplanten. En we gaan uw oprit herstellen.

2.     Het totale basisplusabonnement

Dit is een verdubbeling van ons basispakket. Want we komen elk seizoen langs. We helpen u dus vier keer per jaar! Extra in de zomer en in de winter!

Extra in de zomer

Tuinonderhoud in de zomer staat synoniem voor bijhouden. De grootste tuinklussen hebben we al gedaan. Nu zorgen we dat de puntjes op de i van tuïn blijven staan. Vooral met de snoeischaar in de hand zijn we in uw tuin aan het werk. We zijn vooral bezig met uitgebloeide bomen en planten en uw gazon.

Extra in de winter

We zorgen dat uw tuin de winter goed overleeft en straks klaar is voor het voorjaar. We spitten en bemesten bijvoorbeeld uw plantvakken. We snoeien alle hagen helemaal. We geven het gazon haar winterbemesting. En we knippen de meeste struiken en planten op de juiste hoogte af.

3.     Het controleabonnement

Maar voor uw droomtuin is het eigenlijk niet voldoende dat er maar vier keer per jaar iets gedaan wordt.

Bent u bijna fan van het woord onderhoudsontzorging? Dan kiest u voor ons controleabonnement. Dat betekent namelijk dat wij maandelijks langskomen voor het juiste tuinonderhoud. En dat terwijl u de controle behoudt. Want kleine tuinproblemen worden door ons snel opgelost. Gaat er bijvoorbeeld een struikje dood of wordt het gras geel en bruin? Verzakken er wat klinkers of tegels? Dan kunnen we snel oplossen! U mag het doorgeven en wij doen de rest.

U hoeft echt maar de kleinste klusjes zelf te doen. Zoals het gras te maaien of de bestrating te vegen.

4.     Het controleplusabonnement

Dit abonnement gaat nog een stapje verder dan het controleabonnement. Want nu hoeft u ook niet meer over het gras na te denken. Wij komen namelijk nu ook elke maand een keertje extra langs om uw gazon te maaien.

5.     Het exclusieve abonnement

Geen tuinonderhoud meer voor mij! Dat is wat ik echt wil. En dat kan. Met ons exclusieve abonnement. Dan doen wij ook echt alles voor uw tuin. Elke week doen wij wat uw tuin nodig heeft. Dankzij het exclusieve abonnement lijkt het elke dag alsof uw tuin een paar net is aangelegd. De meest perfecte en verzorgde tuin houdt u met het exclusieve abonnement. Zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Dit is hét pakket voor een tuin zonder onderhoudszorgen. Een tuin waar u de tijd en de energie hebt om bij te komen en tot rust te komen. Terwijl u wel de tuineigenaar blijft. Elke week kunt u uw tuinvragen en onderhoudswensen aan ons vertellen. De week erop komen we weer langs en voeren we dat uit. En met het exclusieve pakket krijgt u ook ons studiorecht. Zo blijft u op de hoogte nieuwe en creatieve tuinideeën en tuinoplossingen. Zoals een nieuw merk tuinverlichting. Daarvoor ontvangt u een speciale nieuwsbrief. Die u ook in een van onze tuinen kunt bekijken.

6.     Het flexibele abonnement

Normaal gesproken onderhoudt u zelf de tuin. U snoeit de planten. U maait het gazon en u veegt de stoep. Maar soms heeft u het gewoon te druk. Op het werk. Het regelen van familiezaken. U bent ceremoniemeester op een bruiloft van vrienden. U gaat in de zomer drie weken op vakantie naar Spanje…

Dan belt u ons. U vertelt ons welke onderhoudsuitdaging u heeft. En dan zorgen we dat uw tuin binnen vijf tot tien werkdagen onderhouden is.

Bent u stiekem niet nieuwsgierig geworden naar hoe wij in de praktijk uw tuin onderhouden? Dankzij welk onderhoudsabonnement mogen wij uw droomtuin onderhouden?

Ja dat ben ik!

Tuinonderhoud


Tuinonderhoud voor bedrijven en instellingen

U hebt een prachtig groot kantoor. Misschien bent u pasgeleden met uw bedrijf naar een nieuw bedrijfspand verhuisd. Ideaal. Want nu heeft elke afdeling een eigen ruimte. En u heeft nu een grote parkeerplaats waar elke werknemer zijn auto kan parkeren met wat plantvakken voor de sfeer. En u hebt zelfs een kantoortuin. Echt genieten. En nu?

Hebt u tijd en zin om die bedrijfstuin zelf bij te houden?

We onderhouden uw bedrijfstuin slim op het juiste moment. Door ons ziet uw terrein er altijd perfect uit. Geen tuinafval of dode beplanting te zien. We onderhouden uw bedrijfstuin altijd op het juiste moment. Met onze professionele en zakelijke onderhoudsbeurten bespaart u kosten en gedoe!

Een trotse bedrijfstuinbezitter. Daar gaan we voor!

Maak gebruik van onze onderhoudsservice

Wij zijn dé helpende groene handjes in uw tuin. Wij zorgen dat uw tuin elk seizoen overwintert. We verzorgen uw tuin helemaal. Een tuin zonder gedoe. Daar zorgen wij voor.

Wilt u ook een onderhoudsvrije of onderhoudsvriendelijke tuin?

Dat wil ik ook

Moderne voor- en achtertuin in IJsselmuiden - Outlook Groenprojecten