Tuinontwerp

Ik wil een nieuwe tuin laten ontwerpen

U hebt besloten dat u de kwaliteit van uw tuin nog een stapje wilt verhogen. Want u wilt genieten in uw tuin en van uw tuin nog exclusiever maken. Bij uw tuin moeten we op elke vierkante centimeter letten. Daar zijn we erg goed in. En zo maken we van uw tuin een buitenkamer die gelijkwaardig is aan de sfeer en de uitstraling van uw woonkamer. Alleen krijgt u van ons een tuin waar u de frisse buitenlucht proeft, voelt en ruikt. Dat is dus meer dan een woonkamer.

U bent op zoek naar een tuin waar u blij van wordt. Laten wij nu blij worden van iedereen die graag een tuin wilt waar hij gelukkig van wordt. Waarschijnlijk hebt u in uw hoofd al een beeld van een ideale tuin waar u écht gelukkig van wordt. De ideeën van die tuin gaan wij in kaart brengen. We gaan een tuinschets maken die langzaam een gedetailleerd ontwerp wordt. Die we natuurlijk het liefst gaan aanleggen. Vanwege uw tuindroom bent u op zoek naar iemand die uw tuin kan ontwerpen en kan aanleggen die een exclusieve tuinkwaliteit garandeert.

Welke tuin u ook kiest en hoe u ook wilt dat uw droomtuin eruit moet zien: een tuin begint bij Outlook Groenprojecten! Laten we vandaag nog beginnen met ontwerpen.

Tuin laten ontwerpen

Tuinontwerp Outlook Groenprojecten strak vormgegeven tuin met Stoere pergola zwart - Outlook Groenprojecten


Willen jullie een ontwerp voor mijn tuin maken?

Een stadstuin of een boerderijtuin. Een strakke tuin of een landelijke tuin. Een grote tuin of een kleine tuin. Een onderhoudsarme tuin of een moestuin. Een voortuin of een achtertuin. Een vijvertuin of een natuurlijke tuin. Een eenvoudige tuin of een exclusieve tuin. Een tuin met veranda of zonder terras. Een tuin voor u of een tuin voor uw bedrijf. We hebben al heel wat tuinen ontworpen. In alle soorten en maten. In heel wat tuinstijlen.

Onze gedegen tuinontwerpen zijn de basis van uw tuinplezier. En we maken elke keer weer leuke tuinontwerpen. Omdat elk tuinontwerp weer anders is. Omdat uw tuinwensen anders zijn dan de tuinwensen van iedereen in Nederland.

Vandaag geven we jullie een kijkje in ons creatieve groene tuinleven. Wij delen onze inspiraties en zoveel mogelijk tuinen waar we trots op worden. Zodat u weer een stapje dichter bij uw droomtuin komt.

U kunt ervoor kiezen om deze pagina over tuinontwerp verder te bekijken en door te lezen. Of u maakt de keuze om ons ontwerpenthousiasme uit onze eigen mond te horen.

Dan neemt u contact op!

Tuinontwerp Outlook Groenprojecten


Waarom zou u Outlook Groenprojecten uw tuin laten ontwerpen?

Dat is een heel goede vraag! Waarom zou u inderdaad een tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect als Sjerp van Outlook?

Want waarom zou ik niet zelf een tuinontwerp maken?

Op internet zijn er heel veel gratis tekenprogramma’s beschikbaar. En als u een beetje creatief bent kunt u een heel eind komen. Maar een tuinontwerp kost wel heel wat tijd.

Maar wij maken niet zomaar tuinen want we ontwerpen alleen maar unieke droomtuinen

Uw woning en uw tuin hebben een unieke vormgeving en zijn gelegen in een unieke omgeving. Met een eigen afwijkende grondsoort. En omdat u uniek bent krijgt u van ons een unieke tuin. En die unieke tuin begint al met ons unieke tuinontwerp.

En een tuin ontwerpen is ook een vak apart. Want een tuinontwerp is niet zomaar een tuintekening. Want we maken niet alleen een platte indeling van uw tuin. Maar we laten ook de zichtlijnen zien als u uw tuin inloopt. Wat het effect is van hoogteverschillen en het verschil tussen beplantingen en verschillende materialen als hout of staal tegenover natuursteen. Ons tuinontwerp is gelijk een prachtige indicatie om verder te denken over de passende beplanting en de juiste verlichting.

Maar passen onze tuinen bij u en past onze prijs bij uw tuinwensen en tuineisen?

Gelukkig kunnen we voor ieder budget een ontwerp op maat te maken. Of u nu een kleine tuin heeft of ruimte heeft voor een grote en exclusieve tuin. Een kleine voortuin met een grote achtertuin. Een grote voortuin met een kleine achtertuin. Of misschien alleen een kleine achtertuin. We ontwerpen uw tuin altijd onze eigen manier. Wat uw budget ook is. Want van elk stukje grond kunnen we ontwerpen naar een droomtuin. En die droomtuin is voor iedereen anders.

U krijgt in één zin altijd een tuinontwerp dat bij u past!

Tuinontwerp Outlook Groenprojecten


Ik ben op zoek naar een betaalbaar tuinontwerp

Onze uitdaging is altijd een tuinontwerp te maken waardoor we uw droomtuin kunnen realiseren en aanleggen binnen een budget waar u tevreden over bent.

Maar wel staat de ontwerpkwaliteit van een tuin bij ons in het midden. Daarna komt pas de prijs. Die prijs vinden we dus wel belangrijk. Maar niet zo belangrijk als de kwaliteit van uw droomtuin. We vinden dat de prijs en kwaliteit van uw tuin altijd hand in hand moet gaan. Maar we kunnen u vaak niet de goedkoopste tuin aanbieden. Omdat onze kwaliteitseisen hoger zijn dan de gemiddelde hovenier. De goedkoopste tuinen leggen wij in het algemeen niet aan. De meest luxe en de beste droomtuinen wel. Wij kiezen voor tuinen van kwaliteit. Gemaakt van de beste en sterkste materialen. Zodat wij tuinen maken die een lange levensduur garanderen. Tuinen die jaren als nieuw meegaan. Terwijl onze wij ervoor zorgen dat uw tuin weinig onderhoud gaat vragen.

Vanaf deze pagina kunnen we niet vertellen hoeveel uw tuin ongeveer gaat kosten. Dat hangt af van uw tuinwensen en tuineisen. Daarom werken we niet met een vaste prijs. De prijs van het aanleggen van uw tuin door ons ligt ongeveer tussen de €100 en de €250 per m2 om uw tuin aan te kunnen leggen naar de kwaliteit die u van ons verlangt. Een tuinontwerp begint vanaf €500. Maar we durven echt niet te zeggen of die prijs ook voor u geldt.

Daarom komen we zo snel mogelijk langs om een kijkje te nemen bij uw tuin. Of het nu gaat om de zandvlakte van een nieuwe woning of de vervallen tuin van uw woning waar u nu totaal niet meer tevreden over bent.

Tuinontwerp Outlook Groenprojecten


Laat onze tuinarchitect uw droomtuin ontwerpen

Onze groene architect Sjerp gaat samen met u op zoek naar een tuin die u rust en ruimte geeft. Als tuinarchitect zorgt hij voor ontspanning. Hij geeft rust en adem in een drukke agenda.

Samen met hem gaan jullie op een tuinontwerp maken die past bij uw woning en uw omgeving. We gaan op zoek naar een verassende tuin. U hebt enorm veel creatieve groene tuinideeën. Misschien ligt u al nachten te dromen of in bed te woelen over de details van uw tuin. U kunt niet wachten tot uw droom werkelijkheid wordt.

 Een tuinontwerp van Outlook start met een eigen tuinmoodboard

Op onze website kunt u heel eenvoudig een eigen tuinmoodboard maken. Het geeft u heel simpel de mogelijkheid om de sfeer neer te zetten die u graag wilt creëren in uw tuin. Zo zet u zelf eerste stap richting uw droomtuin.

Dankzij ons moodboard kunt u uw tuinideeën visualiseren. Zo wordt uw doel duidelijker en kunnen we uw droomtuin nog makkelijker realiseren.

Klik om uw eigen moodboard te maken