Tuinontwerp

Ik wil een nieuwe tuin laten ontwerpen

Wilt u meer genieten in uw tuin? Dan helpen wij u graag bij het maken van een tuinontwerp en het realiseren van uw droomtuin. Wij zorgen ervoor dat uw tuin een verlengstuk wordt met dezelfde vertrouwde sfeer als uw woonkamer.

U bent op zoek naar een tuin waar u blij van wordt. Laten wij nu blij worden van iedereen die graag een tuin wil waar hij gelukkig van wordt. Hebt u in uw hoofd al een beeld van uw ideale tuin? Die ideeën willen wij graag samen met u voor u in kaart brengen. We gaan een schets maken die langzaam een gedetailleerd tuinontwerp wordt. Dit uiteindelijke ontwerp willen wij uiteraard ook graag voor uw realiseren.

Welke tuin u ook kiest en hoe u ook wilt dat uw droomtuin eruit moet zien: een tuin begint bij Outlook Groenprojecten! Laten we vandaag beginnen met ontwerpen.

Tuin laten ontwerpen

Tuinontwerp Outlook Groenprojecten strak vormgegeven tuin met Stoere pergola zwart - Outlook Groenprojecten


Willen jullie een ontwerp voor mijn tuin maken?

Een stadstuin of een boerderijtuin. Een strakke tuin of een landelijke tuin. Een grote tuin of een kleine tuin. Een onderhoudsarme tuin of een moestuin. Een voortuin of een achtertuin. Een vijvertuin of een natuurlijke tuin. Een eenvoudige tuin of een exclusieve tuin. Een tuin met veranda of zonder terras. Een tuin voor u of een tuin voor uw bedrijf. We hebben al veel tuinen ontworpen in alle soorten en maten en veel tuinstijlen.

Onze gedegen tuinontwerpen zijn de basis van uw tuinplezier. En we maken keer op keer weer mooie tuinontwerpen. Omdat elk tuinontwerp weer anders is. Omdat uw tuinwensen anders zijn dan de tuinwensen van iedereen in Nederland.

Vandaag geven we u een kijkje in ons groene tuinleven. Wij delen onze inspiraties en onze tuinen waar we trots op zijn. Zodat u weer een stapje dichter bij uw droomtuin komt.

Kiest u ervoor om deze pagina over tuinontwerp verder te bekijken en door te lezen. Of u maakt de keuze om ons persoonlijk te spreken?

Dan neemt u contact op!

Tuinontwerp Outlook Groenprojecten


Waarom zou u Outlook Groenprojecten uw tuin laten ontwerpen?

Dat is een goede vraag! Waarom zou u inderdaad een tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect als Sjerp van Outlook?

Omdat Sjerp garant staat voor een unieke tuinbeleving, compleet afgestemd op uw wensen.

Want waarom zou ik niet zelf een tuinontwerp maken?

Op internet zijn er gratis tekenprogramma’s beschikbaar. Bent u een beetje creatief? Dan kom u zelf een heel eind. Maar een tuinontwerp kost wel tijd. En wellicht mist u de nodige kennis en ervaring. Om uw ideeën en wensen samen te voegen met onze kennis en ervaring komen wij graag met u in contact.

Wij maken niet zomaar tuinen

Want we ontwerpen unieke droomtuinen. Uw woning en uw tuin hebben een unieke vormgeving en zijn gelegen in een unieke omgeving. Met een eigen afwijkende grondsoort. Omdat u uniek bent, krijgt u van ons een unieke tuin. En die unieke tuin begint al met ons unieke eigentijdse tuinontwerp.

Een tuin ontwerpen is een vak apart. Want een tuinontwerp is niet zomaar een tuintekening. Want we maken niet alleen een platte indeling van uw tuin. Maar we laten ook de zichtlijnen zien als u uw tuin inloopt. Wat het effect is van hoogteverschillen en het verschil tussen beplantingen en verschillende materialen als hout of staal tegenover natuursteen. Ons tuinontwerp is gelijk een prachtige indicatie om verder te denken over de passende beplanting en de juiste verlichting.

Maar passen onze tuinen bij u en past onze prijs bij uw tuinwensen en tuineisen?

We ontwerpen voor ieder budget een ontwerp op maat voor een droomtuin. Of u nu een kleine tuin heeft of ruimte heeft voor een grote tuin. Een kleine voortuin met een grote achtertuin. Een grote voortuin met een kleine achtertuin. Of misschien alleen een kleine achtertuin. We ontwerpen uw tuin altijd onze eigen manier.

U krijgt een tuinontwerp dat bij u past!

Tuinontwerp Outlook Groenprojecten


Ik ben op zoek naar een betaalbaar tuinontwerp

Onze uitdaging is een tuinontwerp te maken waardoor we uw droomtuin realiseren en aanleggen binnen een budget waar u tevreden over bent. Wel staat ontwerpkwaliteit van een tuin bij ons in het midden. Wij kiezen voor tuinen van kwaliteit. Gemaakt van de mooiste en sterkste materialen. Zodat wij tuinen maken die een lange levensduur garanderen. Tuinen die jaren als nieuw meegaan.

Vanaf deze pagina kunnen we niet vertellen hoeveel uw tuin ongeveer gaat kosten. Dat hangt af van uw tuinwensen en tuineisen. Daarom werken we niet met een vaste prijs. Het tuinontwerp begint rond de €250. De prijs van het aanleggen van uw tuin ligt ongeveer tussen de €60 en de €200 per m2.

Daarom komen we langs om een kijkje te nemen bij uw tuin. Of het nu gaat om de zandvlakte van een nieuwe woning of de vervallen tuin van uw woning waar u nu totaal niet meer tevreden over bent.

Tuinontwerp Outlook Groenprojecten


Laat onze tuinarchitect uw droomtuin ontwerpen

Onze tuinarchitect Sjerp gaat samen met u op zoek naar een tuin die u rust en ruimte geeft. Als tuinarchitect zorgt hij voor ontspanning en neemt hij graag uw tuinzorg uit handen.

Samen met hem gaan jullie een tuinontwerp maken die past bij uw woning, uw omgevingen en uw wensen. We gaan op zoek naar een verassende tuin waar u jaren lang plezier aan zult beleven. U hebt enorm veel creatieve groene tuinideeën? U kunt niet wachten tot uw droom werkelijkheid wordt? dan staan wij graag voor uw klaar om samen aan de slag te gaan met het realiseren van uw droomtuin.

Neem contact op

 Een tuinontwerp van Outlook start met een eigen tuinmoodboard

Op onze website maakt u eenvoudig een eigen tuinmoodboard. Dankzij dit prikbord zet u de sfeer neer die u graag wilt creëren in uw nieuwe tuin. Zo zet u zelf eerste stap in de richting van uw eigen droomtuin.

Dankzij ons moodboard visualiseert u uw tuinideeën. Zo krijgt u gratis een beter beeld van uw droomtuin.

Uw eigen moodboard te maken