Tuinontwerp Elburg

Tuinontwerp Elburg

We zijn de tuinarchitect voor elk tuinontwerp in de omgeving van Elburg

Een tuinontwerp in Elburg laten maken door Outlook Groenprojecten? Maar wanneer komt uw karakter het beste naar voren in een nieuwe tuin. Het is belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt in uw tuin. Voelt u zich nu thuis in uw tuin in Elburg? Een tuin waar u zich thuis voelt is misschien een plek waar u doordeweeks ‘s avonds na werktijd even rommelt. Of een plek waar u tijdens het weekend een kop koffie buiten drinkt. Misschien is dat wel een plek waar u met de vissen in de vijver of de vogels in uw volière bezig bent. Of misschien denkt u nu aan een tuin met een luxe buitenkamer van glas. Hoe dan ook: de tuinarchitecten van Outlook Groenprojecten ontwerpen tuinen in heel uw omgeving.

Van stadstuin tot dorpstuin. Van landelijke en klassieke tuin tot moderne tuin. Alle verschillende tuinstijlen komen samen in de tuinarchitectuur van Outlook. De ene tuin eenvoudig. Terwijl de ander wat drukker is. Maar in ieder geval is elke tuin van ons compleet. Waar u let op de grote lijnen van ons tuinontwerp en waar de bijzondere designdetails ook opvallen. 

De kosten van ons tuinontwerp vallen vaak mee. En op lange termijn verdient u een tuinontwerp terug. Omdat we samen de ideale basis van uw nieuwe tuin gaan tekenen. Zodat u de tuin krijgt waar u nu over droomt. Met een tuinontwerp voorkomen we vervelende tuinverassingen. 

Bij ons ontdekt u het verschil tussen een standaardtuin en een designtuin. Een zorgvuldig en creatief ontwerp. Die samen een stijlvol én een functioneel geheel vormen. En dat is een vak apart. Maar we durven te zeggen dat we goed zijn in het ontwerpen van bijzondere tuininrichtingen.  

Wilt u ook een schitterende tuin in Elburg waar u nog jaren plezier van hebt? Zonder dat u er veel naar om hoeft te kijken…

Laat ons de fundering van uw nieuwe tuin tekenen. Die we met alle liefde voor ons vak ook aanleggen.

Offerte zonder zorgen aanvragen


Een uitgebreide tuintekening in Elburg laten maken door Outlook

U wilt gewoon een goed en onderhoudsvriendelijk tuinontwerp. Want u wilt een tuin in Elburg die uw persoonlijke tuinwensen en tuineisen weerspiegelt. En het tuinontwerp is het middel daarnaartoe. 

Een ontwerp van een tuin waar u een goed tuingevoel over hebt. Een ontwerp past bij u en de omgeving. Terwijl u graag een berekening wilt wat de exacte kosten zijn om die ontworpen tuin aan te leggen. Eventueel inclusief tuinverlichting, plantenbakken en tuinmeubels. Op basis van uw tuinplan doen we u een exact voorstel voor de aanleg van uw nieuwe tuin.

U wilt graag verrast worden. Maar niet bij de kosten van uw tuin. En dat voorkomen we!

Een goed tuinontwerp ontstaat niet zomaar. We hebben wel informatie nodig die we verzamelen door de situatie bij u ter plekke bij te bekijken. Daarom komt een van onze ontwerpers de eerste keer bij u langs voor uw tuintekening. 

Dan zien we de afmeting van uw tuin en of er hoogteverschillen zijn. Welke grondsoort de hoofdrol speelt en wat de invloed van de zon is. Hoe zichtlijnen lopen en of we materialen en beplanting opnieuw kunnen gebruiken. En of de omgeving om uw woning invloed op uw tuin heeft.  

In een tuinontwerp gaan we diep in op de functie van uw nieuwe tuin in Elburg. We denken na over visuele aspecten. En we bespreken uw budget en eventuele tuinaccessoires.

We zijn gek op het ontwerpen van tuinen. Maar vooral op het aanleggen van onze ontwerpen.

De grootte van uw tuin maakt niet uit. Van elke ruimte maken we een prachtige tuin. We combineren vaste planten en grassen met beton en terras. Hout voor de schutting of een beukenhaag. Comfortabele loungebanken of veel grind. We maken groene en beschutte natuurlijke tuinontwerpen of strak betegelde ontwerpen. U kiest. Outlook!

Van uw tuinoppervlakte maken we een prachtig universum. Zo ontwerpen we een bijzondere en leefbare tuin.

Uw tuinontwerp bespreken


De inrichting van uw nieuwe droomtuin in Elburg begint met ons gratis moodboard

U hebt unieke tuinwensen. Unieke wensen maken het leuk om tuinen te ontwerpen. Want we maken geen letterlijke kopieën van een van onze tuinontwerpen. We hebben al mooie tuinen ontworpen en aangelegd. En alle foto’s van de tuinprojecten hebben we online gezet in ons moodboard. 

Op onze website ziet u veel projectfoto’s om van uw tuin in Elburg echt iets moois te maken. Met ons moodboard voegt u die foto’s eenvoudig samen. Zo weet u en weten wij meteen wat u mooi vindt in uw nieuwe tuin. Zo helpen we u op weg naar uw uiteindelijke droomtuin.

Ontwerp uw eigen tuin moodboard die u direct in uw mailbox krijgt. We maken graag een afspraak na het ontwerpen van uw eigen prikbord. Zo besparen we tijd tijdens de ontwerpfase van uw droomtuin. Veel plezier met het bekijken van onze tuinen.

Welke tuinideeën sluiten aan bij uw droomtuin?

Moodboard zelf ontwerpen

Aan de slag met tuinontwerp Elburg

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op zodat we kennis kunnen maken. We bespreken uw wensen en komen met een passend en creatief voorstel. Ziet u het zitten? Dan zorgen wij voor de volledige uitvoering van uw nieuwe tuin. Zodat u jarenlang geniet van het buitenleven in eigen tuin.