Tuinontwerp Harderwijk

Tuinontwerp Harderwijk

Willen jullie mijn droomtuin in Harderwijk ontwerpen ?

Maak een tuinontwerp voor uw tuin in Harderwijk zodat uw tuin een plek wordt waar u tot rust komt. Die tuin is meer dan een klein stukje natuur om naar te kijken. Want hoe ziet uw droomtuin eruit. Heeft u al een goed beeld van uw nieuwe tuin? Nog niet helemaal? Dan helpen wij u graag. Want onze tuinontwerpers ontwerpen en bedenken het hele jaar unieke tuinen. En we weten waar we de juiste tuinmaterialen voor uw tuin krijgen. Voor een prijs die bij u past. Dat noemen wij een tuinontwerp op maat. Een ontwerp waarbij u wenst en wij uw wensen tekenen. Laat de hovenier van Harderwijk en omgeving bij u langskomen. 

De juiste tuininrichting is een essentieel onderdeel van tuincomfort. Tuincomfort mag niet gemist worden. En daarom gaan we van uw buitenruimte een plek maken waar u elk seizoen optimaal geniet. Op uw eigen manier. Dat is in uw tuin in de zon of beschut onder uw buitenverblijf. Bij het zwembad of in de jacuzzi. Onder de veranda loungen, eten of borrelen. Wat genieten voor u ook betekent: ons tuinontwerp brengt al uw tuinwensen samen in uw persoonlijke tuintekening. 

Het ontwerpproces van uw tuin neemt tijd in beslag. Met zorg helpen we u aan uw ideale tuin. Maak daarom kennis met onze tuinontwerpers. Bewonder onze gerealiseerde tuinen. Doe inspiratie op voor uw eigen droomtuin. Zodat we samen tot een tuinontwerp komen. Waar u écht tevreden over bent. 

De aanleg van uw tuin in Harderwijk begint met een vakkundig tuinontwerp van Outlook. Vraag eens een offerte aan. Bijna altijd laten we binnen een werkdag van ons horen. Laat uw nieuwe tuin aanleggen door een van onze tuinprofessionals! 

Tuinontwerp aanvragen


Een uitgebreid tuinontwerp in Harderwijk laten maken door Outlook

U wilt gewoon een goed en onderhoudsvriendelijk tuinontwerp. Want u wilt een tuin in Harderwijk die uw persoonlijke tuinwensen en tuineisen weerspiegelt. En het tuinontwerp is het middel daarnaartoe. 

Een ontwerp van een tuin waar u een goed tuingevoel over hebt. Een ontwerp past bij u en de omgeving. Terwijl u graag een berekening wilt wat de exacte kosten zijn om die ontworpen tuin aan te leggen. Eventueel inclusief tuinverlichting, plantenbakken en tuinmeubels. Op basis van uw tuinplan doen we u een exact voorstel voor de aanleg van uw nieuwe tuin.

U wilt graag verrast worden. Maar niet bij de kosten van uw tuin. En dat voorkomen we!

Een goed tuinontwerp ontstaat niet zomaar. We hebben wel informatie nodig die we verzamelen door de situatie bij u ter plekke bij te bekijken. Daarom komt een van onze ontwerpers de eerste keer bij u langs voor uw tuintekening. 

Dan zien we de afmeting van uw tuin en of er hoogteverschillen zijn. Welke grondsoort de hoofdrol speelt en wat de invloed van de zon is. Hoe zichtlijnen lopen en of we materialen en beplanting opnieuw kunnen gebruiken. En of de omgeving om uw woning invloed op uw tuin heeft.  

In een tuinontwerp gaan we diep in op de functie van uw nieuwe tuin in Harderwijk. We denken na over visuele aspecten. En we bespreken uw budget en eventuele tuinaccessoires.

We zijn gek op het ontwerpen van tuinen. Maar vooral op het aanleggen van onze ontwerpen.

De grootte van uw tuin maakt niet uit. Van elke ruimte maken we een prachtige tuin. We combineren vaste planten en grassen met beton en terras. Hout voor de schutting of een beukenhaag. Comfortabele loungebanken of veel grind. We maken groene en beschutte natuurlijke tuinontwerpen of strak betegelde ontwerpen. U kiest. Outlook!

Van uw tuinoppervlakte maken we een prachtig universum. Zo ontwerpen we een bijzondere en leefbare tuin.

Uw tuinontwerp bespreken


Doe tuinideeën en tuininspiratie op voor uw droomtuin in Harderwijk met ons tuin moodboard

Doe inspiratie op met onze mooie voorbeeldtuinen. Of u nu ruimte voor een grote of kleine tuin in Harderwijk hebt: we hebben voor elke tuin goede voorbeelden en ideeën. We bieden u tuininspiratie voor kleine tuinen, grote tuinen, smalle tuinen, ronde tuinen… Kortgezegd maken we alle soorten tuinen!

De mogelijkheden om uw droomtuin aan te leggen zijn eindeloos. En u ontdekt tijdens het maken van ons moodboard of onze mogelijkheden aansluiten bij uw tuindromen. Prachtige tuinen met terrassen, vijvers en beplantingen. Bij ons vindt u het allemaal. Gebruik onze foto’s en maak uw eigen tuinprikbord. 

Dankzij uw tuin moodboard besparen we tijd, energie en vaak geld op uw tuinontwerp.

Aan ons tuinprikbord zijn geen kosten verbonden! Wacht niet en zet uw eigen tuinideeën op een online prikbord van Outlook!

Tuinprikbord samenstellen