Tuinontwerp Het Harde

Willen jullie ook voor mij een persoonlijke en strakke tuin tekenen en ontwerpen in Het Harde?

Een tuinontwerp is het belangrijkste vertrekpunt van uw nieuwe tuin in Het Harde. Wist u dat al? Wan deze tekening is het praktische en zichtbare verhaal van al uw tuineisen en tuinwensen. Dankzij het ontwerp zien we geen detail van uw ideale tuin die u nu in uw hoofd heeft. Wilt u dat ook voorkomen? Want dat maakt ons meer dan een uitstekende hovenier.

In uitgebreide tuinplannen en technische tuinontwerpen werken we tot in de puntjes aan de vormen van uw tuin. Van de algemene basis tot een gedetailleerd inrichtingsplan van elk onderdeel van uw nieuwe tuin. Zo vergeten we geen enkel stukje ruimte van uw ideale tuin te benutten.  

Ook voor uw strakke tuin hebben we tuinideeën en ontwerpexpertise genoeg. Dankzij onze tekenkunsten krijgt u een goed beeld hoe uw tuin er straks uitziet. U weet precies hoe we uw tuin gaan vormen, indelen, beplanten en bestraten. Terwijl u meteen weet welke kosten het aanleggen van die tuin met zich meeneemt. Maar wij maken tuinen voor iedereen. Voor elke portemonnee. 

We houden van tuinen die onderhoudsvriendelijk zijn. Bijvoorbeeld met planten in strakke en moderne (verhoogde) borders. Maar ook van tuinen waar water een rustgevende aanvulling is. Of waar we rechte lijnen met grote tegels en klinkers realiseren. Terwijl het zwembad uw tuin misschien wel afmaakt. Dat zijn enkele mogelijkheden van uw nieuwe tuin. Hoe klinken onze mogelijkheden?

U voelt zich thuis in een tuin die ontworpen is door Outlook.

Strak tuinontwerp aanvragen


Het juiste tuinontwerp in Het Harde laat u door Outlook maken

Uw tuin is úw tuin. In die tuin waar u buiten ervaart. Dat is een plek die anders dan uw woonkamer is. Maar hoe wilt u buiten ervaren? 

  • Met een groot terras in de tuin in Het Harde? 
  • Houdt u van veel groen of van veel bestrating?
  • Weet u welke tuinstijl bij u past?
  • Geniet u van een vijver of een zwembad in de tuin?
  • Wilt u een veranda in uw nieuwe tuin waar u ook met fris en guur weer gaat zitten?
  • Hebt u kinderen of huisdieren die graag buiten in de tuin zijn?
  • Hebt u groene vingers of zoekt u een tuin die u eenvoudig bijhoudt?

Zomaar een aantal ontwerpvragen die we tijdens een brainstorm samen gaan beantwoorden. We gaan graag met u aan tafel. Zodat u advies van een echte hovenier krijgt. De start van uw ideale tuin is een creatief ontwerpproces. Een periode waarin we samen de juiste tuinkeuzes maken. Dat zijn praktische tuinkeuzes en sfeerbepalende tuinkeuzes. 

Een tuinontwerp van Outlook weerspiegelt uw karakteristieken. Elk onderdeel draagt bij aan een ideale tuinbeleving. Zodat u zich helemaal thuis voelt in de tuin in Het Harde. We ontwerpen een plek waar u voldoende kunt bezinnen. We zorgen dat u van kleine dingen thuis geniet.

Dankzij ons tuinontwerp heeft u alle informatie waardoor onze hoveniers uw droomtuin tot in de kleinste details realiseren. Een goed tuinplan verdient een zeer goede uitvoering. Daarom leggen we ook graag de tuin aan zoals u tijdens de ontwerpfase met onze tuinarchitect besproken heeft. Zodat uw tuin eruit komt te zien zoals uw tuinontwerp gemaakt en bedoeld is.

Puur genieten is het resultaat van al onze tuinontwerpen! Zo onderhoudsvriendelijk als u zoekt. 

Ik wil graag meer weten


De inrichting van uw nieuwe droomtuin in Het Harde begint met ons gratis moodboard

U hebt unieke tuinwensen. Unieke wensen maken het leuk om tuinen te ontwerpen. Want we maken geen letterlijke kopieën van een van onze tuinontwerpen. We hebben al mooie tuinen ontworpen en aangelegd. En alle foto’s van de tuinprojecten hebben we online gezet in ons moodboard. 

Op onze website ziet u veel projectfoto’s om van uw tuin in Het Harde echt iets moois te maken. Met ons moodboard voegt u die foto’s eenvoudig samen. Zo weet u en weten wij meteen wat u mooi vindt in uw nieuwe tuin. Zo helpen we u op weg naar uw uiteindelijke droomtuin.

Ontwerp uw eigen tuin moodboard die u direct in uw mailbox krijgt. We maken graag een afspraak na het ontwerpen van uw eigen prikbord. Zo besparen we tijd tijdens de ontwerpfase van uw droomtuin. Veel plezier met het bekijken van onze tuinen.

Welke tuinideeën sluiten aan bij uw droomtuin?

Moodboard zelf ontwerpen